Tratamente pentru corp Aphrodita Ritual

Iti propunem noi tratamente pentru corp care detin toate elementele unui rasfat suprem: Afrodita Ritual. Iti dam indicii: un masaj relaxant, o crema de corp cu frisca, miere si ulei de portocala, plus stimularea circulatiei, cu ajutorul unor perii uscate. Te-am facut curioasa?

Afrodita Ritual este unul dintre noile tratamente pentru corp care combina mai multe etape, timp de 50 de minute, si care actioneaza asupra pielii si musculaturii, indepartand orice urma de stres.

Ritualul presupune o impachetare corporala si un masaj cu perii uscate. Efectele? Detoxifiere, relaxare si hranirea pielii cu substante hranitoare.

O ora de masaj, in fiecare saptamana, tine stresul la distanta!

Tratamente pentru corp cu tripla actiune: detoxifiere, relaxare si hidratare

Acest tip de tratament incepe cu un masaj cu perie uscata, prin tehnici speciale, metoda care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine in vasele capilare din piele si care elimina celulele moarte de pe suprafata pielii. Aceasta se simte mult mai fina si devine receptiva la absorbtia ingredientelor cu care urmeaza a intre in contact.

Acest tip de masa cu perii uscate poate fi folosit drept componenta a unui program de detoxifiere sau anticelulitic. Nu este dur, cum poate sa para, ci pune sangele in miscare, in deplin confort.

Tratamente pentru corp ca sa tii stresul la distanta

Dupa acest masaj, se foloseste o crema speciala (foarte placuta!), in componenaa careia intra frisca, miere si ulei de portocala. Un rasfat senzorial si o cura hidratanta pentru piele. Imediat ce corpul este cremuit in intregime, se face impachetarea corporala si te poti relaxa, timp de 20 de minute, interval in care elementele nutritive sunt absorbite de piele. Tratamentul se incheie cu un masaj relaxant scurt si revigorant.

Tratamente pentru corp Aphrodita Ritual
Tratamente pentru corp Aphrodita Ritual, care te vor face sa te simti ca o zeita – Sovata, Danubius Spa

Tratamente pentru corp Afrodita Ritual – Info utile

Durata terapiei SPA: 50 minute

Pretul: 50 Ron;

Tratamente pentru corp – Locatie: Afrodita Ritual este un tratament corporal disponibil pe Danubius Health Spa Resort – Sovata (detalii si programari, pe site-ul oficial);