Iti prezentam un tratament corporal de remodelare care imbina savoarea strugurilor cu rolul acestora impotriva imbatranirii pielii: Voyage Pinotage. Pe scurt, o tratatie binevenita pentru un plus de fermitate.

Tratament corporal Voyage Pinotage la Riserva Wine Spa (in cadrul Hotelului Ramada Oradea).
Iti prezentam un tratament corporal de remodelare care imbina savoarea strugurilor cu rolul acestora impotriva imbatranirii pielii: Voyage Pinotage.

Tratament corporal in 3 pasi

Ti-am mai scris de Riserva Spa, centrul de wellbeing si frumusete cu un meniu de terapii Spa, bazate pe struguri si gazduit de hotel Ramada Oradea. Revenit la ei, descoperind un tratament corporal mai mult decat tentant! Voyage Pinotage este un ritual pentru remodelare corporala, in trei etape: exfoliere cu struguri rosii, masaj tonifiant si hidratare.

1. Primul pas in cadrul acestui tratament corporal spa este exfolierea, pentru ca pielea sa fie perfect curatata si pregatita sa primeasca ce urmeaza sa i se ofere. Exfoliantul din struguri rosii este un scrub natural, cu o textura usoara si fluida, realizand un peeling eficient, datorat combinatiei dintre particulele de struguri si sarurile marine. Are un efect hranitor si protector asupra pielii, gratie uleiului din samburi de struguri care hidrateaza perfect pielea, in timp ce strugurii rosii previn imbatranirea.

Pulpa si semintele strugurilor rosii contin multi polifenoli. Avantajul?  Celulele epidermei beneficiaza de efectul anti-age al acestora.

2. Urmeaza aplicarea unui gel criogenic, cu rol de tonifiere, pentru cresterea elasticitatii si fermitatii pielii.

3. Crema de masaj cu ulei din seminte de struguri si extract natural de struguri are proprietati anti-imbatranire si anticelulitice, masajul avdm un rol de tratament corporal remodelant.

Tratament corporal Voyage Pinotage, 149 de Ron/ 90 de minute, doar la Riserva Wine Spa (in cadrul Hotelului Ramada Oradea).