Cand vrei sa scapi de grasimea de pe anumite zone ale corpului, un tratament cu ulei de cocos poate fi o solutie. In plus, nutrientii din el nu te ajuta doar sa scapi de cativa centimetri, dar si sa-ti tonifiezi pielea!

tratament cu ulei de cocos nuca de cocos
Foloseste un tratament cu ulei de cocos pentru arderea grasimilor. Iata cum poti avea o talie de viespe!

Tratament cu ulei de cocos care arde grasimile

Cum ar trebui sa folosesti acest tratament cu ulei de cocos: Maseaza-ti zilnic, timp de 10 minute, talia si soldurile cu ulei de cocos usor incalzit. Aceasta actiune va ajuta la tonifierea in timp a pielii. Iar acizii grasi din uleiul de cocos vor fi absorbiti instant de corp si transformati in energie.

Nu doar aspectul pielii va avea de castigat, dar vei scapa si de cativa centimetri in plus folosind un tratament cu ulei de cocos.

Cum s-a ajuns la aceasta concluzie: Oamenii de stiinta din departamentul de biochimie al Universitatii din Kerala au facut in 2012 un experiment pe mai multi cobai de laborator. Acestia au fost hraniti timp de 45 de zile cu diverse uleiuri (de masline, floarea soarelui si de cocos) si cu o dieta sintetica. In zilele cand au consumat ulei de cocos, nivelul de colesterol din corpul cobailor a fost mult mai scazut. Iar metabolismul lor a fost accelerat. Astfel s-a demonstrat ca un tratament cu ulei de cocos ajuta la arderea mai rapida a grasimilor.

Foto: Thinkstock