Daca vrei sa incerci un tratament de oxigenare faciala, nu e musai sa mergi la salon ci poti recurge la un remediu pentru acasa care face minuni cu tenul obosit sau incarcat. Iti prezentam formula Oxygen Facial, de la dr. Brandt.

Tratament de oxigenare a tenului: Dr. Brandt Oxygen Facial Flash Recovery Mask
Daca vrei sa incerci un tratament de oxigenare faciala, poti recurge la un remediu pentru tenul obosit. Iti prezentam Oxygen Facial, de la dr. Brandt.

Iubim produsele de la dr. Brandt si deja am testat cel mai nou tratament de oxigenare pe care ti-l recomandam cu caldura, din trei motive: actioneaza ca un tratament profesional de salon, aeriseste celulele pielii si, nu in ultimul rand, transforma tenul tern, intr-unul radios, in trei minute. Este rapid, eficient si flaconul te tine mult timp!

Tratament de oxigenare pentru tenul tern: masca de trei minute

Inspirata din tratamentele de oxigenare profesionale, aceasta masca de fata face minuni cu tenul tern sau stresat. Foloseste-o pe fata curata, dupa demachiere, si las-o timp de trei minute sa actioneze – nu masa produsul pe fata, ci permite sferelor de oxigen sa actioneze singure. Dupa trei minute, clateste si esti gata! Pentru rezultate maxime, este recomandat sa o folosesti de trei ori, pe saptamana. E bine ca imediat dupa acest pas, sa aplici un serum de fata si o crema hidratanta, in special daca tenul tanjeste dupa mai multa ingrijire. Il poti considera un ritual complet pentru un ten sanatos.

Masca de fata pentru tratament de oxigenare faciala Oxygen Facial Flash Recovery Mask, dr. Brandt, 324 Ron (exclusiv in magazinele Sephora);