Nu spunem sa-ti faci rezervare la vreun salon scump ca sa te super-aranjezi pentru masa de Paste. Nu! Vrem doar sa-ti dam cateva idei de tratamente de frumusete naturale si rapide ca sa arati mai odihnita la masa festiva! Fa-ti timp macar pentru unul dintre urmatoarele!

tratamente de frumusete femeie masca
Tratamente de frumusete pentru piele luminoasa

Tratamente de frumusete: Masca faciala de iluminare

Tratamente de frumusete – Ingrediente: 8-10 frunze de spanac, ½ banana si 4-5 picaturi de ulei de avocado. Pune toate ingredientele in blender si mixeaza pana cand obtii o compozitie omogena.

Aplica masca pe pielea curata (folosind o pensula) si las-o sa actioneze 20-30 de minute. Clateste cu apa calduta si hidrateaza pielea cu crema.

De ce e buna masca cu spanac si banana?

Spanacul este o vegetala verde minunata pentru piele fiindca furnizeaza oxigen celulelor, iar acest lucru imbunatateste circulatia si da pielii o stralucire sanatoasa.

Banana contine uleiuri naturale care ajuta la circulatie si la producerea de colagen, iar uleiul de avocado hidrateaza puternic, lasa fata catifelata si echilibreaza tonul pielii.

Tratamente de frumusete – Tips: Fa-ti aceasta masca cu o zi inainte de Paste si vei avea o piele mai luminoasa si mai bine hidratata!

Foto: Guliver