Putine dintre noi isi schimba ritualul beauty de-a lungul anilor. Si totusi, fiecare decada are nevoile ei speciale. Iti spunem ce tratamente de infrumusetare ar trebui sa adaugi in rutina de frumusete la 20, 30 si 40 de ani.

tratamente de infrumusetare femeie
Ce tratamente de infrumusetare trebuie sa folosesti in diferite perioade ale vietii

Tratamente de infrumusetare la 20 de ani

Tendinta, cand esti foarte tanara, e sa crezi ca ridurile nu vor veni niciodata. Asa ca mentii ingrijirea pielii la un nivel cel mult acceptabil. Mai degraba faci o pasiune pentru machiaje de tot felul decat pentru produse de ingrijire. Insa nu trebuie sa uiti de tratamente de infrumusetare.

Greseala: probabil ca te demachiezi corect si aplici crema de zi. E foarte bine ca faci asta! Insa, in general din motive de timp, eviti sa-ti tratezi tenul din cand in cand cu o masca.

Solutia: Chiar daca te grabesti mereu, si intelegem asta, poti sa-ti faci, o data pe saptamana, o masca de hidratare cu fructe sau o masca de curatare, cu argila. Si nu trebuie sa pierzi vremea asteptand ca acestea sa functioneze. Le poti aplica inainte sa intri la dus si in cele 10 minute vor lucra foarte bine. Sigur, ideal ar fi sa le aplici abia cand iesi de la dus si ai porii deschisi. Insa functioneaza si daca nu ai atata rabdare dedicata pentru tratamente de infrumusetare pe care nu le crezi neaparat necesare.