Un rasfat luxos la preturi accesibile la Green Day Spa

Iubim noile tratamente spa din portofoliile centrelor bucurestene, iar astazi va recomandam masajul corporal de la Green Day Spa.

Masajul corporal este cel mai solicitat tratament din meniul spa-urilor. Ti-l recomandam in combinatie cu exfolierea si impachetarile corporale despre care am vorbit zielel trecute. El este si cel mai asteptat moment in cadrul unei terapii, asta pentru ca reuseste mereu sa ne transpuna intr-o stare minunata de plutire in care uitam de tot si ne relaxam complet.

Tratamente Spa: masajul corporal si ce ar trebui sa astepti de la el

Nu stiu daca este cazul sa-ti mai spunem, dar daca ne repetam, poate te convingem ca beneficiile masajului (bine executat) sunt de durata si spornice. Desi pare un lux, in special pentru cele care nu se indura sa mearga la masaj din lipsa de timp sau buget, lucrurile nu stau chiar asa. Este adevarat, daca vrei sa mergi intr-un Spa renumit si luxos, masajul poate costa ceva, dar exista atat de multe solutii in ziua de azi. Daca esti informata, cu siguramta, gasesti si locuri accesibile! Noi am gasit si iti dam raportul. Masajul ne relaxeaza, ne revigoreaza simturile, ne ajuta articulatiile, ne scapa de tensiuni muscular si chiar diminueaza astfel stresul acumulat. Noi credem ca merita, ce zici?

Testat si adorat: Green Day Spa Massage la Green Day Spa

Esenta relaxarii concentrata intr-o singura ora? Combinand tehnici complet diferite de masaj din jurul lumii masajul semnatura Green Day Spa nu doar ca iti va oferi un tonus mai bun dar va ajuta si la relaxarea muchiilor, stimularea circulatiei sanguine, intarirea sistemului imunitar, balansarea activitatii creierului si, extrem de important, cresterea nivelului de endorfine si serotonina. Pe scurt: la finalul acestui rasfat autentic te vei simti o cu totul alta persoana!

Masaj Green Day Spa, Green Day Spa, 70 Ron/50 de minute,

Serviciul este disponibil in Green day Spa, str. Sergent Nutu Ion 33; programari la 0735.366.366.

Text: Cristina Tomas; Foto: PR;