trucuri pentru machiaj ca sa arati bine in poze

Iti analizezi selfie-urile si pozele pana in cel mai mic detaliu? Stim, toate facem asta! Uneori, arati perfect, alteori, insa, renunti la o posta o poza pe Facebook fiindca ti se vede un rid ori au un cos enervant. Ca sa arati bine in poze, machiajul e secretul! Iata 7 trucuri pentru machiaj.

Nu te gandi ca sfatul nostru este sa stai non-stop in oglinda, sa te machiezi si sa-ti faci selfie-uri cand n-ai ce face altceva! Nu asta e intentia! Demersul nostru merge mai departe: spre exemplu, te duci la o petrecere si stii ca, inevitabil, vei aparea in poze; problema e ca tocmai acum ti-au aparut niste cosuri ori ai o iritatie pe piele fiindca ai stat prea mult la soare in weekend. Indiferent de problemele beauty cu care te confrunti, le poti estompa folosind cateva trucuri pentru machiaj ca sa arati bine in poze!

Iata ce recomandari de trucuri pentru machiaj ne fac editorii site-ului beauty allwomenstalk.com.

Trucuri pentru machiaj – Ca sa arati bine in poze, acorda putin mai mult timp machiajului!

Trucuri pentru machiaj – 1. Foloseste primer – acesta este o baza de machiaj pe care o poti folosi pentru a uniformiza culoarea pielii, astfel incat fondul de ten sa arate mai natural. In plus, primerul ajuta camera sa redea un efect stralucitor uniform pe piele; altfel, e posibil sa se “vada” micile imperfectiuni de sub fondul de ten.

Trucuri pentru machiaj – 2. Opteaza pentru culori de fard mate fiindca nu stralucesc. Cand iti faci poze, camera adauga un efect de stralucire fetei, iar daca ai tenul gras, nu e de dorit acest lucru.

Trucuri pentru machiaj – 3. Aplica machiajul in lumina naturala. Lumina de interior poate altera machiajul. Anumite lumini pot da fetei un aspect spalacit, insa altele te pot induce in eroare si iti poti aplica prea mult machiaj. Iar asta se vede in poze.

Trucuri pentru machiaj – 4. Foloseste o pudra mata mai degraba decat una stralucitoare sau translucida– acestea vor reflecta lumina, lasandu-ti pielea lucioasa sau chiar pot crea efectul de piele palida si spalacita.

Trucuri pentru machiaj – 5. Intinde foarte bine concealerul. Daca folosesti concealer pentru a ascunde cearcanele, atunci cand faci poze, acesta trebuie uniformizat foarte bine in piele. Daca nu faci asta suficient de bine, prin concealer se pot observa ridurile fine sau cearcanele. Iata aici cateva idei ca sa cumperi si cel mai bun concealer.

Trucuri pentru machiaj – 6. Evita culorile pastel – din cauza blitului, acestea pot arata sterse. In locul lor, foloseste culori intense care sa aiba chiar si pigmenti stralucitori: albastru marin, auriu, verde, violet.

Trucuri pentru machiaj – 7. Foloseste eyeliner negru si mascara. Negrul ofera un contrast mai puternic decat maronul, iar ochii iti vor iesi in evidenta mai puternic!

Daca nu te machiezi de obicei, iata cum poti sa arati bine cu un look natural!

Foto: Guliver