Melkior lanseaza, in august, o trusa pentru machiaj irezistibila compusa din fard, lac de unghii si doua accesorii simpatice, toate in galben: Be Yellow!

Trusa pentru machiaj de vara Be Yellow, de la Melkior
Melkior lanseaza, in august, o trusa pentru machiaj irezistibila compusa din fard, lac de unghii si doua accesorii simpatice, toate in galben!

Desi astazi vremea pare mai blanda cu noi, luna august ne-a tinut ca pe jar ! Iti propunem o trusa pentru machiaj reconfortanta, ce contine urmatoarele piese: un fard de pleoape mat, un lac de unghii estival si doua accesorii utile. Te intrebi care este factorul comun ale tuturor acestor accesorii? Culoarea galbena ce poate inviora orice beauty kit!

Trusa pentru machiaj contine fard de pleoape Sun Flower

Cu o textura foarte pigmentata ce asigura acoperire mare, fardul din aceastra trusa pentru machiaj se aplica uniform si rezista bine. Pentru aplicare precisa, te sfatuim sa folosesti pensula aplicatoare, iar pentru o urma delicata, aproape insesizabila de fard, la baza genelor, il poti aplica cu ajutorul degetelor.

Fard Sun Flower, Melkior, 29 Ron ;

Penseta de inox din trusa pentru machiaj

Noua penseta de inox este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit, luand chiar si firele scurte, subtiri. Are un design modern, usor de folosit, nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis.

Penseta oblica din inox Yellow, Melkior, 25,90 Ron ;

Trusa pentru machiaj pentru manichiura

Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine cu acest lac de unghii galben de la Melkior, pentru o manichiura estivala de impact ! Pe noi, nuanta Pineapple ne-a cucerit pe loc!

Pila de unghii are doua fete (rugozitate 180/240) si este ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Este subtire si usor de manevrat, ceea ce asigura o pilire rapida si precisa.

Lac de unghii Pineapple, Melkior, 29 Ron ;

Pila de unghii Yellow, Melkior, 6,90 Ron;

Doar astazi, pe site-ul Melkior, gasesti peste 200 de produse, cu 20% reducere! Cauta bulina galbena!