Ai intrat intr-un salon indelung laudat de prietenele tale sperand ca vei iesi de acolo complet schimbata... in bine, insa ai plecat de acolo doar complet schimbata. Ce e de facut cand ai o tunsoare care nu-ti place de nicio culoare? Iti spunem noi!

cum maschezi o tunsoare care nu-ti place

Nimic nu e mai frustrant decat sa vezi ca un hairstilist ti-a ciopartit frumusete de par. Insa daca esti tentata sa te ascunzi in cel mai intunecos colt al casei tale pana cand parul iti va creste la lor, noi iti spunem ca se poate si altfel. Nu esti prima femeie care s-a trezit cu o tunsoare care nu o avantajeaza sau care e imposibil de aranjat.

Primul pas cand ai o tunsoare care nu-ti place e sa discuti cu hairstilistul

Convinge-l pe hairstilist sa remedieze problema: Stim ca atunci cand ceva nu iese cum ai fi vrut esti tentata sa dai bir cu fugitii si sa pleci acasa, dar in acest caz nu e o idee prea buna. Prin comunicare se poate salva situatia. Explica-i hairstilistului ce nu-ti place si poate gasiti impreuna o solutie ca sa fii ceva mai impacata cu noua tunsoare. Si roaga-l sa-ti dea cateva sfaturi de styling pe care le poti urma si singura acasa.

Daca ai plecat si nici nu mai vrei sa te intorci atunci remediaza situatia cu accesoriile din dotare. Daca noua ta tunsoare nu este foarte-foarte scurta, iti poti strange parul intr-un coc neglijent, intr-o coada de cal sau poti incerca zilnic noi si noi impletituri. Transforma un moment neplacut intr-un prilej pentru a experimenta din plin tot felul de look-uri.

Parul tau este mai scurt decat ti-ai fi dorit? Nu va creste peste noapte, ce-i drept, dar tot exista solutii de urgenta la care poti apela. Spre exemplu iti poti pune extensii care sa aiba lungimea initiala a parului tau. Nimeni nu va observa ca ai o tunsoare care e departe de ce ti-ai dorit.

Si acestea nu sunt singurele variante pe care le ai la dispozitie. Citeste si: “Tunsoare in scari nereusita: cum minimizezi daunele”!

Foto: iStockphotos