Tunsori 2015 – un subiect despre care eram nerabdatoare sa scriem inca de cand am vazut show-urile de moda de la sfarsitul anului trecut! In acest sezon se poarta parul texturat, cu suvite bine evidentiate. Bobul devine indraznet, iar la parul lung se pune accent pe scari graduale. Rezultatele sunt spectaculoase mai ales daca iti aranjezi parul urmand recomandarile stilistilor.

tunsori 2015 pixie

Pixie indrazneata

Tunsoarea pixie, scurta si aranjata cat mai feminin, se transforma in acest sezon: suvite asimetrice, tepi, perciuni rasi si multa textura. Iata un look rebel si indraznet, care poate fi si foarte feminin si sexy in acelasi timp: iti evidentiaza linia barbiei, gatul si pometii. Este una dintre cele mai sic variante din gama de tunsori 2015 pentru par scurt.

Cine o poarta: Actrita Kristen Stewart s-a remarcat cu o tunsoare pixie moderna si indrazneata.

Cu ce tip de fata se potriveste: arata foarte bine la femeile care au fata in forma de inima, patrata sau ovala.

Daca ai fata rotunda si vrei sa-ti faci o astfel de tunsoare, trebuie sa ai mai mult volum in partea de sus.

Daca ai fata alungita, ar trebui sa eviti o astfel de tunsoare pentru ca poate crea un efect si mai puternic de alungire.

Tips de styling: foloseste spuma pentru volum pe parul umed si usuca parul in mai multe directii, ca sa obtii acel look usor ravasit. La final, aplica putina ceara pe varfuri ca sa le definitivezi si mai bine.

Foto: Jenny Packham, primavara-vara 2015