Remedii pentru parul transpirat – stim cum sa arati bine dupa o noapte fierbinte!

Remedii pentru parul transpirat – nu e imposibil sa arati bine dupa o noapte fierbinte! Am gasit pe Elite Daily cinci sfaturi de pus in practica pentru o podoaba capilara frumoasa si sanatoasa, fie si dupa o “sauna” de vara.

Pentru ca usor-usor incep noptile fierbinti, am cautat cele mai bune remedii pentru parul transpirat. Acus suna ceasul. Si te trezesti leoarca de transpiratie. Uh, ce e de facut? Sigur, vei spune un dus, dar hei! Cand stai de dusuri si hair-style dimineata, renunti la vreo doua ore de somn. Eu nu voi face asta!

Sigur, nici nu vreau sa se vada ca am dormit la tropice. Asa ca iata ce remedii pentru parul transpirat am gasit. Repede-repejor, de incadrat in ritualul tau de beauty in fiecare dimineata, inainte de a pleca la job.

  1. Coafura a la Belle din Beauty & the Beast!

Avem cele mai bune remedii pentru parul transpirat! Si cele mai dragalase! Ce ai de facut?

  • Prinde cu agrafe (deasupra urechilor) doua suvite din fata catre spate, rasucindu-le.
  • Apoi aduna restul de par din calota si da-l pe spate.
  • Strange o coada si fixeaz-o la spate, peste parul lasat. Intoarce coada printre doua suvite.
  • Adu suvitele laterale prinse cu agrafe si trece-le prin bucla formata de coada de la spate.

#Repost @entertainmentweekly ・・・ 🎶Tale as old as time…🎶 #EmmaWatson looks stunning in the iconic yellow dress, #BeautyAndTheBeast fans! Click the link in our bio to see 8 other enchanting, exclusive photos from #Disney’s live-action remake. 🌹📷: Laurie Sparham/Disney

A post shared by Beauty and The Beast (@beautyandthebeast) on

  1. Repara micile imperfectiuni ale coafurii

Asa cum faci pentru mici cosuri sau eruptii cutanate, trateaza si parul doar acolo unde e necesar. Este unul dintre cele mai rapide si eficiente remedii pentru parul transpirat!

Te uiti in oglinda. Reperezi ce nu-ti convine – breton intors gresit sau parul turtit de transpiratie – si rezolvi. Lasa parul in bucle revasite, pe principiul “bed hair” si gata!

  1. Prinde-ti parul intr-un coc ravasit

Ravasit e cuvantul de ordine si daca vrei sa-ti prinzi un coc. Eu una nu suport parul lasat pe spate cand e foarte cald. Asa ca un coc prins in crestet e unul dintre cele mai eficiente remedii pentru parul transpirat.

  1. Apa si o coada impletita

Daca parul tau are nevoie de improspatare, baga putin capul in apa calda. Daca nu ai timp de asta, aplica apa doar pe 60% din suprafata parului, repede, deasupra chiuvetei.

Apoi impleteste-ti o coada lejera la baza gatului, asimetric. Acesta este unul dintre remediile pentru parul transpirat care iti da doua coafuri intr-una. Cand te-ai plictisit de coada, desfa parul si vei avea niste bucle ravasite tare sexy.

  1. Coada in crestetul capului

Profita de extra-umezeala si piaptana parul pe spate. Prinde-ti o coada ponytail, foarte stransa. 3,2,1 si gata! Este cu siguranta unul dintre cele mai rapide remedii pentru parul transpirat!

Citeste si: Transpiratie axilara abundenta. O problema pentru care ai 9 solutii.

Foto: Guliver