Color Riche

De mai bine de 30 de ani, Color Riche reprezinta un produs iconic in lumea rujurilor, oferind cea mai bogata ingrijire si cele mai intense culori. Intotdeauna s-a remarcat printr-o declaratie de moda inspirata de cele mai elegante si indraznete look-uri pariziene!

Dupa lansarea colectiei Color Riche Matte in 2017, L’Oréal Paris face o noua declaratie printr-o colaborare cu binecunoscuta casa de moda Balmain, realizand o colectie de 12 rujuri mate in editie limitata, create special de designerul Olivier Rousteing.

Alaturi de L’Oréal Paris, Olivier Rousteing lanseaza prima sa colectie de makeup, inspirata direct de pe podiumurile de moda, folosindu-se de aceeasi creativitate pura cu care a reusit sa reinventeze casa de moda Balmain.

La rascruce de high fashion si machiaj accesibil, Balmain atinge o noua audienta prin intermediul celui mai iubit ruj, Color Riche. „Impartasind aceeasi viziune puternica a feminitatii si acelasi scop, acela de a le da femeilor incredere in ele si a le oferi diverse posibilitati de a se exprima, sunt extrem de entuziasmat ca, prin colaborarea cu L’Oréal Paris, sa transpun aceasta idee in una tangibila pentru fiecare femeie din lume”, sustine Olivier Rousteing, Director de Creatie al Casei de Moda Balmain.

Emblematicul ruj Color Riche este asadar interpretat in trei categorii tematice printr-o colectie de 12 rujuri mate in nuante couture incapsulate intr-un ambalaj distinctiv.

Colectia Color Riche x Balmain este disponibila exclusiv in magazinele Kendra Beauty Cosmetics, incepand cu luna februarie.

BENEFICII:

•finish mat;
•senzatie de confort pe buze si hidratare;
•culori intense, de la nuante nude la nuante indraznete;
•ambalaj premium inspirat din pietre pretioase: ambra, onix si malahit.

Targetul Color Riche x Balmain considera machiajul cel mai important aspect al rutinei de infrumusetare si iubeste sa experimenteze noi look-uri. Aceste pasionate de beauty si de moda isi doresc sa cunoasca tehnicile si instrumentele folosite de make-up artisti pentru a-si recrea singure propriile look-uri, fiind intotdeauna inspirate din ultimele tendinte in moda.