rujuri nude pentru mirese

Chiar daca vara este pe trecute, sezonul nuntilor continua pana la finalul lui septembrie si tot asa si cautarile pentru rujuri nude pentru mirese.

Specific nuntilor, pregatirile incep cu ceva timp inainte. Daca unele cupluri aleg sa-si promita iubirea intr-un mod cat mai simplu, altele fac rezervari peste rezervari cu un an sau doi inainte.

Asemeni rochiei, pantofilor sau coafurii, si machiajul de mireasa este unul special si foarte important pentru ziua cea mare, dar mai ales pentru pozele care vor ramane amintiri pentru toata viata. Multe femei aleg serviciile unui profesionist pentru a fi sigure ca toate lucrurile sunt asa cum au fost programate. Desigur, o mare parte dintre viitoarele sotii aleg sa isi faca singure machiajul, motiv pentru care tutorialele video si pozele inspirationale cu machiaj de mireasa sunt foarte cautate.

Unul dintre trendurile in voga acum este rujul nude, mai exact aspectul buzelor roz-nude, cu contur perfect si volum in zona arcului lui Cupidon.

Sleek Matte Me (30 lei) in nuanta Birthday Suit este un nude cu subton puternic de roz. Este un ruj lichid mat foarte rezistent care se potriveste foarte bine cu aceasta zi speciala. El poate fi purtat atat cu un machiaj simplu cat si cu unul mai incarcat.

rujuri nude pentru mirese

NYX Lingerie (~35 lei) este o gama de rujuri lichide cu foarte multe nuante nude cu subton maro. Produsul este foarte rezistent si se usuca mat. Varietatea nuantelor este atat de mare incat orice mireasa indecisa isi gaseste favoritul.

rujuri nude pentru mirese

Cei de la MAC au o selectie foarte mare de produse insa sunt foarte cunoscuti pentru rujurile lor cu diferite texturi. Nuanta kinda sexy (89 lei) este una preferata de foarte multi make-up artisti pentru ziua nuntii. Are finish mat, un miros ametitor de frumos si nu usuca buzele asa tare ca rujurile lichide.

rujuri nude pentru mirese

Foarte frumoase si comod de purtat sunt si rujurile NYX Matte Lip Cream (30 lei). Asemeni celor de la MAC si acestea se gasesc in foarte multe nuante insa cele mai potrivite nuante de rujuri nude pentru mirese Zurich si Istanbul pentru ziua cea mare. Sunt usor de aplicat, au finish mat si miros foarte bine.

rujuri nude pentru mirese

Foto: Guliver/PR