Pentru ca tenul are nevoie de atentie in mod constant, ti-am pregatit cateva sugestii care iti vor fi de folos in rutina de infrumusetare seara!

rutina de infrumusetare seara

De ce este trebuie sa ai o rutina de infrumusetare seara? In primul rand, cel mai important pas din acest proces este curatarea tenului si inlaturarea impuritatilor, machiajului si microbilor adunati peste zi la nivelul fetei. Astfel, pielea ta se mentine sanatoasa si luminoasa.

In al doilea rand, in timp ce dormi, celulele tale actioneaza pentru a repara pagubele cauzate la nivelul fetei de diversi factori, printre care se numara poluarea, razele periculoase ale soarelui sau anumite ingrediente din produsele cosmetice.

In timpul noptii, vasele de sange se dilata, permitand unui flux crescut de nutrienti si oxigen sa ajute la eliminarea toxinelor din piele.

Acest lucru se intampla in organismul tau indiferent daca ai sau nu o rutina de infrumusetare seara. Insa, cu ajutorul unor produse de ingrijire speciale pentru noapte, vei reusi sa ajuti celulele si sa accelerezi procesul de vindecare.

Descopera cum ar trebui sa arate rutina de infrumusetare seara daca ai un ten normal: