Solutii pentru revitalizarea parului, cu efect intens de regenerare

Spre deosebire de barbati, femeile nu-si pierd asa de usor podoaba capilara, dar odata cu varsta, indiferent de sex, firul de par se subtiaza, devine casant si se rareste. Daca nici tu nu te poti lauda cu un par bogat si sanatos, avem pentru tine solutii pentru revitalizarea parului primavara. Este cunoscut faptul ca in acest sezon, dar si toamna, parul este mai sensibil si are nevoie de un tratament hranitor, care sa ii redea supletea si stralucirea.

Produsele Crescina Re-Growth si Crescina Anti-Hair Loss promit regenerarea naturala a firului de par si previn rarirea podoabei capilare. Administrate in timp ce folosesti sampoanele Crescina HFSC, ajuti parul sa devina mai puternic inca de la radacina si sa se regenereze in mod natural. Pe scurt, iti recomandam tratamentul complet Crescina Re-Growth & Anti-Hair Loss si sampoanele Crescina, pentru ca toate, impreuna, reprezinta solutii pentru revitalizarea parului eficiente, cu rezultate rapide.

Exista numeroase cauze care pot afecta cresterea fiziologica a parului. Unele pot fi ereditare, altele pot fi influentate de o igiena precara a podoabei capilare. Sunt situatii cand deficitele de minerale si vitamine din corp pot determina in organism anumite dezechilibre medicale si estetice. In functie de gradul de afectare a parului, este foarte important sa alegi tratamente si solutii pentru revitalizarea parului specifice – motiv pentru care si produsele Crescina se gasesc in cate trei concentratii diferite, in functie de gradul de degradare capilara, cat si in variante pentru barbati sau femei.

Stimuleaza cresterea fiziologica a parului

Este dificil sa mentii sanatatea parului fara ajutoare special gandite de specialisti! Poti incerca o perioada produsele naturale, cum sunt uleiurile hranitoare, de jojoba, de cocos, care refac firul de par, ii stimuleaza cresterea si ii confera vitalitate si volum. Pe termen lung, insa, ai nevoie de produse din ingrediente cu actiune mai intensa, care pot lupta cu factorii externi, cum sunt poluarea, praful, caldura si, cel mai important, stilul de viata nesanatos. Toti pot fi de vina pentru pierderea stralucirii parului si pentru crearea conditiilor propice aparitiei alopeciei. Cand cauti solutii pentru revitalizarea parului, concentreaza-te pe cauzele care au dus la probleme, nu doar pe efecte!

Combinatii de ingrediente cu efect forte

In aceea ce priveste incidenta raririi parului, trebuie spus inca de la inceput ca este, in principal, legata de cauze ereditare (AGA) si de cauze cronologice. Rarirea parului afecteaza barbatii mai mult decat femeile. Mai precis, 42 % dintre persoane cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 49 de ani, 60 % dintre persoanele cu varste intre 55 – 65 de ani si 75 % dintre persoanele peste 75 de ani.

Dar nici femeile nu sunt ferite de aceasta problema spinoasa, chiar daca populatia feminina cu probleme de rarire a parului este de aproximativ jumatate din cea de sex masculin. Din analize si studii pe cazuri concrete, si la femei creste riscul raririi parului odata cu inaintarea in varsta, astfel: 15% pre-menopauza, 25% – 50 % – 60 de ani si intre 50% – 75%, la persoane de 65 de ani si peste.

De aceea a fost conceput produsul Crescina Tratament Complet (Re-Growth&Anti-Hair Loss), care are ca tinte prevenirea caderii parului si scaderea incidentei caderii parului.

Formula de baza pentru Crescina Re-Growth HFSC este compusa din cisteina (aminoacid), lizina (aminoacid), glicoproteina (molecula proteica), benzil Nicotinat (vasodilatator), in mediu hidroalcoolic. Impreuna, ingredintele actioneaza asupra bulbilor pentru a favoriza dezvoltarea unor noi fire de par in zonele cu probleme.

Formula de baza pentru Crescina Anti-Hair Loss HSSC contine hidroxiprolina, acid aspartic, activator enzimatic, taurina, vasodilatator, in mediu hidroalcoolic. Aceasta combinatie actioneaza asupra folicului pentru a bloca desprinderea firului de par si pentru a reduce pierderea parului.

Solutii pentru revitalizarea parului – poti reda puterea firului de par

Foloseste in timpul tratamentului si sampoanele Crescina HFSC Re-Growth, pentru un plus de efect benefic. Crescina HFSC Sampon a fost dezvoltat pentru a fi delicat si nu agresiv, acesta poate fi folosit pentru spalari frecvente, chiar de zi cu zi, si lasa parul moale, luminos si voluminos (aceasta este o calitate deosebit de apreciata de persoanele care sufera de subtierea firului de par). Sampoanele Crescina HFSC contin nucleul brevetat al Crescina Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina) asociat cu HFSC* (Stem-Engine) si Complecsii HSSC**. Complementar cu tratamentele topice Crescina fiole, sampoanele favorizeaza cresterea naturala a parului.

Cum actioneaza tratamentul cu Crescina

Daca parul tau este subtire, tern si casant si te confrunti si cu o cadere masiva a podoabei capilare, iti recomand tratamentul complet cu Crescina Re-Growth si Anti-Hair Loss.

Pachetul contine cele doua produse farmaceutice, in 20 de fiole, respectiv 10 fiole de Crescina Re-Growth HFSC si 10 fiole Crescina Anti-Hair Loss HSSC, pentru o luna de tratament. Alege varianta de tratament care ti se potriveste, deoarece este special gandit atat pentru nevoile barbatilor, cat si ale femeilor. Continutul unei doze unice de 3,5 ml trebuie sa fie aplicat in mod alternativ, o zi fiola anti-caderea parului, urmat de fiola Re-Growth, apoi pauza de 2 zile. Timpul recomandat pentru aplicare este de minimum doua luni, de doua ori pe an.

De ce sa administrezi acest tratament pentru par

Principalele motive care te vor convinge sa intri in posesia produsului Crescina Tratament Complet (Re-Growth&Anti-Hair Loss) este ca acesta combina cele doua preparate si este adecvat pentru pierderea densitatii parului datorate caderii parului din cauze fiziologice. De asemenea, are actiune impotriva caderii parului si ajuta cresterea fiziologica a firelor de par. Eficacitatea tratamentului este demonstrata prin teste clinice, efectuate de-a lungul a nu mai putin de 16 ani.

Foto: Guliver, Facebook Crescina