sprancene perfecte acasa

Orice femeie isi doreste sa-si faca sprancene perfecte acasa, dar trebuie urmarite cateva reguli de ingrijire si nu… de pensat! De pensat ar trebui sa se ocupe tot timpul un specialist!

Si e de inteles de ce: putem face greseli foarte usor daca alegem sa ne pensam singure acasa. Multe femei folosesc ceara atunci cand se penseaza sau smulg in exces firele de par… Sunt doua metode “invazive” care pot duce la subtierea sprancenelor.

Trebuie stiut faptul ca, odata pensate prost, e nevoie de mult timp pentru ca sprancenele sa revina la aspectul normal. In plus, exista riscul ca unele fire sa nu mai creasca deloc si astfel sa apara cateva goluri in sprancene. O metoda foarte buna si deloc riscanta este tunderea sprancenelor, evitand smulgerea firelor cu penseta sau folosirea cearei.

Iata si alte greseli care iti pot strica sprancenele. Evita-le cu orice pret!

Sprancene perfecte acasa: iata ce greseli trebuie sa eviti!

sprancene perfecte

1. Evita folosirea produselor cosmetice

Evita folosirea cremelor, lotiunilor, gelurilor, serurilor sau fondului de ten pe sprancene sau in zona lor. Toate aceste produse cosmetice provoaca caderea firelor de par si impiedica cresterea sprancenelor. Aceeasi regula se aplica si in cazul genelor, trebuie evitat contactul acestora cu lotiuni sau creme, pentru ca genele se raresc in timp.

2. Nu iti tunde in exces sprancenele

Foarte multe femei nu sunt nevoite sa apeleze la aceasta metoda, dar obisnuiesc sa le scurteze din varii motive. Sfatul specialistilor este sa incerci sa eviti acest procedeu. Mai mult, daca insisti sa iti tunzi putin sprancenele, foloseste o perie pentru a ridica firele de par, apoi tunde-le doar pe acelea care depasesc conturul sprancenelor.

3. Nu iti ingrosa in exces sprancenele

Sprancenele groase sunt din nou la moda, dar foarte multe femei exagereaza. Daca vrei sa obtii sprancene perfecte acasa, poti folosi un creion pentru conturul sprancenelor. Totusi, ai grija, specialistii avertizeaza asupra faptului ca nu trebuie sa folosesti in exces creionul, pentru ca vei obtine un look deloc natural, iar sprancenele tale vor atrage foarte multe curiozitati, decat complimente.

4. Investete intr-un creion bun de sprancene

Daca vrei sa iti creionezi sprancenele, investeste intr-un creion bun, care te ajuta sa obtii un look natural. Evita creioanele ieftine, care iti incarca sprancenele si care creeaza impresia ca acestea sunt, mai degraba, tatuate. Foarte multa atentie trebuie sa ai si atunci cand alegi nuanta creionului de sprancene, pentru ca aceasta nu trebuie sa fie diferita de culoarea pe care o are parul tau.

Vrei sa mananci sanatos de Sarbatori? Iata cum poti avea un Craciun vegetarian la tine acasa!

Foto: Guliver