Capsulele de terapie cu acid hialuronic pur, de la Dr. Grandel Kosmetik, fac parte din gama Hydro Active si au dublu rol: hidrateaza intens si netezesc vizibil pielea, chiar si ridurile pronuntate ale pielii uscate fiind estompate. Ne-au convins!

Acid hialuronic sub forma de capsule Hydro Active, Dr. Grandel

Daca esti in cautarea unui tratament intensiv pentru hidratare si riduri, iti spunem ce am incercat noi: capsulele cu acid hialuronic, de la Dr. Grandel!

Lasand la o parte crema de zi sau de seara, cand tenul imbatraneste, are nevoie de aliati ce pot patrunde mai adanc in piele. Aceste capsule, asta fac! Contin ingrediente active si au in compozitie acid hialuronic compensator, avand particule extrem de mici, penetrand astfel pielea in profunzime, absorbind umiditatea si diminuand ridurile.

Capsulele de terapie cu acid hialuronic pur, de la Dr. Grandel Kosmetik, fac parte din gama Hydro Active, iar calitatea lor a fost recunoscută oficial, in 2013, in cadrul evenimentului Beauty Expo, desfasurat la Praga, unde au castigat la categoria High Quality Products, dintr-un număr de 156 de produse. Crede-ne, capsulele Dr. Grandel chiar functioneaza!

Acid hialuronic capsulat: mod de aplicare

Deschizi capsula, invartindu-i motul, pui continutul in palme si masezi pe pielea curata: fata, gat si decolteu. Daca ai o piele foarte ridata, poti adauga o altă capsula, insistand pe zonele afectate, tot prin masaj, pana la absorbtia completa. Este recomandat, dupa aplicarea capsulei, sa folosesti o crema, in functie de tipul tau de ten..

Capsule cu acid hialuronic Hydro Active, Dr. Grandel, 186 Ron /28 capsule.

FYI: Stiai ca acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, dar a fost folosit abia in 1980? Prima sa utilizare practica a fost un gel injectabil, in mai multe operatii chirurgicale, la ochi.

Produsele Dr. Grandel se pot cumpara din saloanele profesionale Tantzi Hair Studio, Bigudi, Euro Beauty. Mai multe detalii, pe gdtrade.ro