Pentru ca fiecare vara are aroma proprie, in acest sezon, Armani ofera parfumul lui de sezon. Acqua di Gio Profumo este formula reinventata a clasicului Acqua di Gio, devenit o adevarata legenda.

Parfumul lui de vara Acqua di Gio Profumo, Giorgio Armani

Acqua di Gio Profumo va deveni, cu siguranta, parfumul lui preferat, datorita faptului ca reuseste sa impleteasca lucruri aparent opuse, precum duritatea rocilor de vulcan si prospetimea oceanului.

Parfumul lui pentru vara 2015

Combinate de maestrul Alberto Morillas, notele condimentate, citrice, de bergamota isi vor face simtita prezenta primele, fiind urmate de tusele ce creeaza inima parfumului: geranium, salvie si rozmarin. Acqua di Gio Profumo culmineaza cu arome intense de tamaie si patchouli, care iti vor ramane, cu siguranta, in memorie.

Acqua di Gio Profumo imbina forta si prospetimea naturii, pentru ca parfumul lui in aceasta vara sa fie de neuitat! Este disponibil in trei variante: 40, 75 si 125 ml.

Sticla: noutatea verii de la Giorgio Armani este pastrata intr-un recipient cu adevarat sofisticat, ce debordeaza de masculinitate, asemeni unei pietre slefuite de valuri.

Acqua di Gio Profumo, Giorgio Armani, 414 Ron/75 ml;