Lunile de primavara aduc noutati interesante, printre care un beauty gadget care ne ajuta sa ne alegem fondul de ten perfect pielii noastre. Fara dubii, fara a pierde timp comparand si analizand diverse nuante, Estee Lauder iMatch Tool iti analizeaza fototipul pielii si iti indica precis culoarea manusa.

fondul de ten recipiente
Fondul de ten Estee lauder Double Wear si instrumentul iMatch

Fondul de ten Double Wear & iMatch

Din aceasta primavara, avem la dispozitie un serviciu inovator, lansat de Estee Lauder, care ne ajuta sa descoperim fondul de ten cel mai potrivit pielii noastre.

Datorita tehnologiei iMatch Digital Shade Finder nu mai este necesar sa ne ghicim nuanta pentru fondul de ten ideal, daca folosim Double Wear. Practic, sunt 2 produse beauty care lucreaza in sinergie pentru ca tu sa cumperi exact culoarea care iti trebuie.

Expertii laboratoarelor de cercetare Estee Lauder au creat acest accesoriu inteligent care indica nuanta potrivita de Double Wear: iMatch Digital Shade Finder. Instrumentul electronic garanteaza plierea perfecta a nuantei fondului de ten pe fiecare fototip de piele. Cum? Printr-o analiza, pe loc. La punctele de vanzare Estee Lauder, specialistul iti face protocolul de selectie a fondului de ten rapid si usor. Se demachiaza fata (chiar si partial) , se calibreaza instrumentul iMatch si se mentine lentila aparatului pe trei puncte strategice: frunte, obraz si barbie. Imediat, dispozitivul recomanda tusa care ti se potriveste si inca o varianta, apropiata.

Dispozitivul iMatch Digital Shade Finder poate fi folosit pentru a alege fondul de ten, pudra si corectorul ideale.