Din noiembrie, apa de parfum Givenchy Dahlia Divin vine intr-o editie limitata, alaturi de o cutie muzicala. Parfumul si muzica, ambele intr-o armonie desavarsita - un cadou original!

Apa de parfum Givenchy Dahlia Divin Music Box

Te invit sa descoperi editia limitata Dahlia Divin Music Box (Le Parfum en Musique). Porneste mecanismul pentru a da viata acestui parfum exceptional si pentru a descoperi melodia divina care acompaniaza parfumul Dahlia Divin.

Creatiile couture si parfumurile casei Givenchy impartasesc aceeasi preferinta pentru lux si exclusivism. Dahlia Divin repezinta alchimia dintre rochiile couture ale casei si cele mai exclusiviste arome.

Firul de aur. Astazi, firul rafinat care nu lipseste din cele mai spectaculoase creatii Givenchy devine semnatura sticlei ce contine noul parfum Dahlia, captivant, pretios si extrem de luminos.

Apa de parfum Givenchy Dahlia Divin

Parfumul are o stralucire divina si rasfata pielea cu atingeri aromate voluptuoase. Este o apa de parfum pe care sa o porti fara alte accesorii, pentru a abunda de senzualitate. Creat de Francois Demachy – compozitorul creatiilor olfactive Givenchy – Dahlia Divin dezvaluie o aura luxurianta cu accente floral-lemnoase, prin note de fructe aurii, prune galbene, o aroma intensa a buchetelor de flori albe, dominate de florile de iasomie. La final, se afirma notele lemnoase – vetiver, lemn de santal si patchouli. Apa de parfum Givenchy Dahlia Divin imprima pielii o amprenta olfactiva memorabila, senzuala si pretioasa.

Pentru a defini femeia Dahlia Divin, am creat un parfum delicat si incântator, o alchimie a notelor colorate cu cele zemoase, care amintesc de copilarie”, explica parfumierul Francois Demachy. “Apoi, i-am oferit parfumului o nuanta solara, pentru a crea semnatura muzei radiante.

Apa de parfum Givenchy Dahlia Divin Music Box (Le Parfum en Musique) este disponibila exclusiv in parfumeriile Douglas, la pretul de 590 Ron/ apa de parfum la 75ml.