Apa de parfum Givenchy: Live Irresistible feat. Amanda Seyfried

Celebrul parfum Irresistible se relanseaza ca apa de parfum Givenchy Live Irresistible! O noua varianta ce poate fi purtata in zilele mohorate. De ce? Pentru ca are un efect energizant prin buchetul sau de extracte diferite, de la flori, la fructe si condimente!

Apa de parfum Givenchy Live Irresistible continua seria aromelor de success Irresistible. In aceasta toamna, Amanda Seyfried – muza liniei Very Irresistible – dovedeste ca alianta dintre ea si Givenchy nu putea fi mai reusita! Este autentica, plina de gratie si entuziasm, fermecatoare si efervescenta, iar Live Irresistible este un ecou fidel al modului in care ea abordeaza viata. O sinergie reusita!

Note si extracte: apa de parfum Givenchy Live Irresistible

Creat de Dominique Ropion, Live Irresistible este un cocktail de flori, fructe si condimente: un parfum indraznet si dinamic. Parfumul este floral, fructat, condimentat, este dulce si abunda in arome condimentate: notele de ananas, delicatetea voluptoasa a petalelor de trandafir, indrazneala unica a fructelor de ienibahar de Jamaica sau notele calde de ambra si moscul definesc aroma lui Ropion pentru Givenchy.

O sticla noua

Arata foarte bine noua sticla Givenchy: rafinata, fiecare detaliu este creat cu mare atentie, multi-fatetata si surprinzatoare prin reflexiile stralucitoare ale tintelor iconice, inspirate din colectiile fashion Givenchy.

Apa de parfum Givenchy: Live Irresistible
Apa de parfum Givenchy: Live Irresistible

Apa de parfum Givenchy: Live Irresistible, 317 Ron/ 40 ml;

Parfumul se gaseste, in avanpremiera, in magazinele Marionnaud, in luna octombrie, iar incepand cu 1 noiembrie, va fi disponibil in toate parfumeriile.