Balsam de par Wella SP LuxeOil (vizual)

Nu e niciun mister ca vrem toate sa avem un par stralucitor, dar pentru asta trebuie sa ne adaptam putin rutina de ingrijire, la acest sezon. Aplica masti naturale hidratante sau alege formule profesionale, ca acest balsam de par Wella, plin de uleiuri luxuriante.

Fiecare samponare trebuie urmata de un  tratament, pentru a ne mentine parul in forma maxina, asa ca in acet sezon revenim la uleiuri hranitoare din rutina de ingrijire. Iata cel mai nou produs Wella SP: balsam de par LuxOil Conditioning Cream trateaza parul cu ulei de argan, de migdale si de jojoba.

System Professional largeste gama produselor pe baza de uleiuri pretioase. SP LuxeOil Conditioning Cream este noul-venit in aceasta linie, fiind un tratament rapid de netezire, ideal pentru toate tipurile de par.

Balsam de par Wella SP LuxeOil

Actioneaza in numai 30 de secunde, protejeaza impotriva influentelor negative din mediu si contine:

– ulei de argan. Este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice si medicinale pe care ni le ofera. Este numit aur lichid, in frumusete.

– ulei de migdale. Un ulei fin, hranitor, cu proprietati regenerante si calmante. Este integrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara sa-l incarce. In plus, stimuleaza cresterea rezistenta a parului si ii ofera stralucire.

– ulei de jojoba. Extras din semintele plantei de jojoba, acesta este un ulei care are o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil, intr-unul hidratat si regenerat.

Balsam de par Wella SP LuxeOil
Balsam de par Wella SP LuxeOil, cu uleiuri hranitoare (argan, masline si jojoba)

Balsam de par Wella SP LuxeOil, 94 Ron (in saloanele de coafura partenere);