Mineral Face Shield este cea mai noua baza pentru machiaj, lansata de Repechage. Protejeaza tenul de efectele nedorite ale mediului si mentine fix machiajul, permitand o finisare perfecta.

Baza pentru machiaj Mineral Face Shield, Repechage

Repechage lanseaza Mineral Face Shield: o baza pentru machiaj bazata pe minerale ce asigura atat ingrijirea optima a pielii, cat si o protectie crescuta impotriva factorilor de mediu. Sub forma de crema, baza pentru machiaj are o consistenta foarte usoara si reuseste sa creeze o finisare perfecta a tenului, dar si sa il protejeze impotriva razelor UV si a radicalilor liberi.

Cum actioneaza baza pentru machiaj Mineral Face Shield:

Produsul este bogat in Laminaria Digitatao alga bogata in antioxidanti naturali precum florotanini, fucosterol si fucoxantins. De asemenea, ea contine vitamine, minerale, aminoacizi si oligoelemente care hranesc pielea in profunzime.

Acestui ingredient i se adauga Nylon-12, creat din microsfere de polimer care aluneca delicat si reflecta lumina pentru a diminua aspectul liniilor fine.

La final, contam pe Oxidul de Zinc – un mineral micronizat care formeaza o bariera la nivelul pielii, protejand-o impotriva poluarii. Totodata, el calmeaza si absoarbe excesul de sebum sau ulei.

Foloseste-o pe fata curata si uscata, inaintea fondului de ten sau a pudrei.

Baza pentru machiaj Mineral Face Shield, Repechage, 200 Ron;