Machiajul incepe cu o baza buna!

Toate vrem un ten impecabil si pentru acest lucru trebuie sa descoperim ce pudra, ce fond de ten si ce corector ni se potrivesc mai bine. Nu este o misiune usoara, dar daca ai un mod de selectie istet, iti vei usura cautarea.

Uita-te dupa acele branduri care au o istorie in formularea tipului de produs pe care il cauti. Cand vine vorba de produse-baza pentru machiaj, Bourjois face o treaba excelenta si ne ofera texturi pe care ne putem baza. Din februarie, vei gasi pe piata doua noi produse care completeaza gama Healthy Mix, astfel ca, alaturi de fondul de ten, anticearcanul si fondul de ten-serum deja existente, vor mai aparea o pudra si un corector cu pensula.

Pudra compacta Healthy Balance uniformizeaza tenul pentru o durata de pana la 10 ore cu ajutorul unei cure de fructe asiatice. Aceste fructe sunt yuzu – un bun hidratant – si kaki, cu rol astringent. Acestea au puterea de a netezi fata, echilibrand zonele uscate sau grase. Pudra are o textura foarte fina, care se contopeste imediat cu tenul, ofera o senzatie de lejeritate, un rezultat uniform si luminos.  In plus, are incorporata si o oglinda foarte practica pentru retusuri, daca acestea sunt necesare. Sunt disponibile patru nuante: 52 Vanilla, 53 Light Beige, 55 Dark Beige, 56 Light Bronze.

Anticearcanul Healthy Mix are incorporata o pensula care faciliteaza aplicarea. Produsul corecteaza si ilumineaza tenul cu o formula care contine pigmenti intensificatori de lumina. Poti estompa imperfectiuni precum zonele pigmentate, roseata sau cearcanele. Pentru precizie, Bourjois a creat o pensula tip stilou. Ai la dispozitie trei nuante: 61 Beige Clair, 62 Beige Rosé si 63 Beige Doré.

Anticearcan Touche Healthy Mix, Bourjois, 39 Ron

Pudra compacta Healthy Balance, Bourjois, 41 Ron

Text: Alice Bursuc