Mascara Rimmel London: Wonder'full Wake Me Up

Noua mascara Rimmel este, cu adevarat, speciala. De ce? Pentru ca formula ei contine vitamine si castravete, ingrediente ce au un efect revigorant instant asupra privirii, chiar si atunci cand dormi doar cateva ore.

E timpul sa iti energizezi privirea! Noua mascara Rimmel London lanseaza o formula care transforma rutina de make-up intr-una plina de viata. Wonder’full Wake Me Up Mascara cu vitamine si castravete este prima mascara de la Rimmel care da privirii un plus de energie si mai mult volum genelor tale.

Pro Vitamina B5, vitamina E si extractul de castravete revitalizeaza genele intreaga zi.

Mascara Rimmel Wonder’full Wake Me Up e ca un boost de energie pentru gene – perfect pentru a ascunde semnele acelei petreceri care a durat toata noaptea. Formula sa exclusiva cu Pro Vitamina B5, vitamina E si extract de castravete ajuta genele sa se simta revitalizate toata ziua.

Cu ajutorul periutei aplicatoare ce urmeaza linia genelor, arcuirea lor si crearea unui look indraznet au devenit mult mai usoare. Perii delicati imbraca fiecare geana in parte, ridicandu-le si alungindu-le de la radacina la varf, conferindu-le volum, fara sa le incarce. Transforma noua mascara Rimmel in ceasul tau desteptator si trezeste-te cu gene arcuite, alungite si pline de volum.

Mascara Rimmel – Formula de vara:

Formula cu Pro Vitamina B5, vitamina E si extract de castravete energizeaza genele.

Peria iscusita infasoara usor fiecare geana in parte, ridicandu-le si alungindu-le de la radacina la varf, oferindu-le volum de durata.

Aceasta mascara este un adevarat boost de energie pentru dimineata, fiind, de asemenea, o formula potrivita si pentru ochi sensibili.

Mascara Rimmel London, Wonder’full Wake Me Up Mascara, 34.90 Ron;

Mascara Rimmel London, Wonder’full Wake Me Up
Kate Moss este ambasadorul Mascara Rimmel London Wonder’full Wake Me Up. Aceasta mascara este cu adevarat inovativa: contine vitamine si castravete si confera genelor o arcuire senzationala.

Kate Moss & Mascara Rimmel London

Kate Moss este ambasadorul perfect pentru Wonder’full Wake Me Up Mascara, avand in vedere stilul ei de viata alert. Ea intruchipeaza fidel motto-ul brandului: get the London look!