Maybelline New York lanseaza Brow Drama, o ustensila de machiaj care ne infrumuseteaza si ne defineste sprancenele, fir cu fir. Iti spunem de ce trebuie s-o incerci!

Brow Drama, Maybelline New York

Sprancenele sunt atat de importante in fizionomia noastra, dar le acordam destul de putina atentia. Sunt sigura ca asta se va schimba foarte curand pentru ca exista o tendinta puternica, in industria de beauty, ce scoate in evidenta importanta sprancenelor. Brandurile de machiaj au reactie imediata la trenduri si lanseaza o serie generoasa de produse dedicate sprancenelor.

Maybelline New York da startul toamnei cu mascara Brow Drama – prima mascara pentru sculptarea sprancenelor. Aceasta ne ajuta sa dam un aspect ingrijit machiajului, prin finisarea si colorarea sprancenelor si doar stim ca orice machiaj arata mult mai bine, cand nu uitam sa ne aranjam sprancenele.

Brow Drama: formula mascarei

Mascara Brow Drama detine o perie rotunda ce imbraca sprancenele intr-un strat de gel bogat in pigmenti de culoare, invaluind fir cu fir, uniform. La final, sprancenele arata natural, dar bine finisate.

Exista trei  nuante: Dark Blond, Medium Brown si Dark Brown.

Stilizate si structurate, sprancenele asigura o privire cu adevarat mai intensa, patrunzatoare, devenind punctul de echilibru in ritualul de machiaj.

Mascara de sprancene Brow Drama, Maybelline New York, 24 Ron;