O colectie de machiaj Artdeco in ton cu trendurile beauty si creata de designerul Emilio de la Morena. Artdeco aduce culori proaspete, tonuri pastelate si nuante perfecte pentru primavara 2015. Iti spunem ce ne place cel mai mult!

machiaj artdeco cosmetice
Colectie de machiaj Artdeco by Emilio de la Morena

Colectie de machiaj Artdeco inspirata din fashion

Pentru aceasta colectie de machiaj Artdeco, Emilio de la Morena a creat o editie limitata de culori, de la tonuri pastelate, la albastru – culoarea cea mai des vazuta pe podiumuri.

Emilio a reinterpretat design-ul celebrei cutii reincarcabile de machiaj Artdeco, inspirandu-se din pictura artistului si arhitectului elvetian Max Bill, Die grafische Reihen. Doua dintre produsele-cheie ale acestei colectii sunt: cutia pentru blush si pentru fardurile de ochi, in editie limitata.

Artdeco Fashion Colors Spring/Summer 2015 Emilio de la Morena contine: farduri de pleoape actuale, cutia reincarcabila Beauty Box Quattro, un creion de ochi Soft Eye Line, unul de buze, Soft Lip Liner, gloss-uri luminoase Lip Brilliance, blush Couture, rujuri rezistente Perfect Color , o mascara de volum si cateva lacuri de unghii superbe.