Protectie solara cu beneficiile unui ingredient acvatic

Daca stau bine sa ma gandesc, sunt doar cateva branduri la care revin iar si iar, cand imi achizitionez cremele fotoprotectoare, iar Biotherm este unul dintre ele. Motivul este simplu: au unele dintre cele mai avansate formule ce previn arsurile solare si deshidratarea.

Laboratoarele Biotherm au o reputatie recunoscuta pentru constanta cu care isi imbunatatesc formulele, pentru ca reusesc sa lanseze cosmetice cu adevarat benefice pielii, pe termen lung, pentru ca folosesc ingrediente calitative si, nu in ultimul rand, pentru ca experienta lor in formularea cremelor cu protectie este coplesitoare.

Noua gama Biotherm cu cele mai avansate formule ce previn arsurile solare si deshidratarea

O gama larga de texturi, de la SPF 6 la 50, asigura protectie optima in doua etape: la nivel celular, cu puterea unui nou ingredient acvatic si anume Astaxanthin (un anti – oxidant de 100 de ori mai efficient decat vitamina E) si la nivel local, folosind un filtru inovator si brevetat de Biotherm. Aceasta noua tehnologie optimizeaza suma de filtre necesare pentru a oferi un spectru larg de protectie si o piele frumoasa, in acelasi timp. Noile texturi sunt eficiente, placute, non-grase, non-lipicioase si nu lasa urme sau reziduuri la nivelul pielii. Toate produsele sunt impregnate cu un parfum revigorant de citrice.

Gama Biotherm Sun Care 2013:

Protectie solara pentru fata, decolteu si corp Sun Vivo.

Biotherm creaza Sun Vivo, prima crema cu protectie solara DNA-Genes care datorita absorbtiei spontane si a sistemului de filtre folosit, ajuta la pastrarea proprietatilor ADN-ului. Formula combina planctonul termal pur cu eficienta extractului Reverserol SV pentru a combate imbatranirea pielii provocata de razele solare.

Protectie solara pentru fata, decolteu si corp Sun Vivo, 138 Ron;

Spray-ul  pulverizant pentru corp FPS 30 si protectie UVA & UVB.

Distribuie rapid si facil un strat protector non-gras, cu un miros revigorant. Poate fi pulverizat din orice pozitie si are si el o formula rezistenta la apa.

Spray  pulverizant pentru corp FPS 30 si protectie UVA & UVB, 129 Ron;

Uleiul nutritiv cu FPS 6.

Lasa pielea ca matasea, absorbindu-se rapid, oferind o protectie mica, fiind astfel recomandat persoanelor cu o piele maslinie care nu este usor afectata de soare. Este rezistent la apa si se aplica prin pulverizare.

Ulei nutritiv de plaja cu FPS 6, 129 Ron;

Lait Solaire cu FPS 6, 15, 30 si protectie impotriva razelor UVA, cat si UVB.

Este un lapte protector cu aroma de lamaie si cu o formula rezistenta la apa. Inspirat de legendarul Lait CorporelBiotherm creeaza un produs de protectie care merita incercat! Aroma sa originala şi textura sa suava creeaza o memorie a simturilor care tanjesc mereu dupa acest lapte de corp. Lotiunea a devenit unul dintre produsele de cult Biotherm (la fiecare douazeci de secunde, oriunde in lume, o femeie cedeaza dorinţei de a avea acest laptele de corp). Acum, Lait Solaire in trei variante de protectie (6, 15 sau 30) ofera placerea aplicarii si siguranta pielii in fata razelor nocive cu o aroma de citrice atat de placuta si o textura proaspata.

Lait Solaire FPS 6, 15 sau 30 UVA&UVB, 119 Ron;

Text: Cristina Tomas; Foto: PR;