Chance Eau Vive, cel mai nou parfum Chanel

Chanel lanseaza cea mai noua varianta de parfum din familia Chance, o aroma energizanta, de vara: Chance Eau Vive.

Cea mai noua aroma Chanel este Chance Eau Vive, fiind prima compozitie creata de parfumierul Olivier Polge pentru Chanel. O sursa de energie, intr-o sticla de colectie!

Disponibil in doua gramaje, 50 ml si 100 ml, parfumul Chance Eau Vive este creat de Olivier (fiul lui Jacques Polge, ˝nasul˝ casei Chanel intre 1978-2013) si are note de grepfrut, iasomie, portocale rosii, cedru si iris.

Dinamic, proaspat si feminin, parfumul este o aroma florala, imbogatita cu extracte rafinate. Impulsiva, dar proaspata, exploziva si totusi romantica, parfumul verii de la Chanel este un deliciu pentru lunile estivale.

Familia Chanel Chance

Parfumul Chance a fost lansat in 2002, urmat de Chance Eau Fraiche (2007), si Chance Eau Tendre (2010).  Vara 2015 ne aduce cea mai noua variata din familia Chance: Chance Eau Vive.

Chanel Chance Eau Vive: vara 2015

Sticla are un format modern, plat, fiind usor de transportat in orice geanta. Parfumul este disponibil sub forma de spray, pentru o pulverizare rapida pe piele, pe haine sau pe par.

Campanie video

Jean Paul-Goude, celebrul regizor, fotograf si ilustrator francez, a semnat campania publicitara pentru aceasta lansare Chanel. El a mai colaborat in trecut cu brandul parizian, realizand campaniile video ale parfumurilor Egoist (1990) si Chanel Coco (1991). Filmul campaniei (il gasesti online pe chanel.com) transmite mesajul parfumului: o doza contagioasa de optimism si joie de vivre. 

Chanel Chance Eau Vive, 376 Ron/ 50 ml;

Chanel Chance Eau Vive
Chanel Chance Eau Vive, vara 2015

FOTO: Philippe Baumann pentru Chanel;