Chanel Le Lift Masque de Massage (vizual Diane Kruger)

Chanel Le Lift este gama care lupta impotriva imbatranirii pielii, iar in acest sezon avem de-a face cu un nou produs ce completeaza seria Le Lift si despre care trebuie sa stii si tu: Le Lift Masque de Massage.

Iata o formula cosmetica pentru tenul matur: Chanel Le Lift  Masque de Massage. Cel mai nou produs din seria Le Lift, aceasta crema de masaj facial reprezinta cea mai recenta inovatie a laboratoarelor Chanel Skincare si completeaza formulele de baza: serumul, crema de fata si cea de ochi. Caracterizat ca un produs inteligent de îngrijire sau smart skincare – cum este numit, generic, in industrie, acest tip avansat de produs –  Chanel Le Lift  Masque de Massage se adreseaza tenului stresat, luptand impotriva imbatranirii pielii.

Crema de masaj este o formula inovatoare cu o textura speciala si actioneaza ca un tratament intensiv: se foloseste de doua-trei ori, saptamanal, fiind o crema-masca ce poat fi masata pe fata si pe gat. Nu se clateste!

Chanel Le Lift Masque de Massage

Are la baza 3.5-DA (forma unui acid benefic pielii, extrasa din planta Edulis, si care stimuleaza progresiv proteinele pielii, precum colagenul) si extract de neroli, cunoscut pentru actiunea de tonifiere a pielii.

Chanel Le Lift Masque de Massage
Crema-masca de fata pentru tenul matur Chanel Le Lift Masque de Massage

Chanel Le Lift Masque de Massage imbunatateste fermitatea pielii, hidrateaza si corecteaza semnele imbatranirii pielii. In plus, este o adevarata placere, la aplicare!

Le Lift  Masque de Massage, Chanel, 383 Ron;