Bio-Excellence, de la Melvita

Melvita este o companie originara din tara frumusetii – Franta, loc unde am si descoperit brandul cu cativa ani in urma. Fondatorul Melvita, Bernard Chevilliat, biolog si apicultor, a creat acest brand in 1983 pentru a atrage atentia asupra importantei albinelor in viata noastra.”Fara ele, am trai lipsiti de flori, fructe, frumusete“, spune Chevilliat.

Un adevarat pionier in cosmetica organica, Melvita promoveaza formule naturale, formule ale viitorului, un viitor lipsit de conservanti si bogat in fibre si resurse luate din natura. Destul de nou pe piata romaneasca, portofoliul Melvita este surpinzator de vast, in special pentru un brand organic.

Gama Bio-Excellence contine o serie de produse cu formule bogate, adevarate cocktail-uri de flori si fructe, cu texturi cremoase si arome proaspete. Recomandate pentru hidratare, luminozitate si combaterea primelor semne ale imbatranirii, gama completa contine demachiant, tonic, crema de zi si noapte, serum, gel contur ochi si deodorant. Produsul-star este crema de zi Bio-Excellence care are o textura onctuoasa si foarte hidratanta. Formula este o reusita si combina untul de mango cu cel de cacao, la care s-au adaugat valorile benefice, antioxidante ale rodiei. In plus, mai contine minerale, ulei de lavanda, catina alba, ximenia, extract de prun si cais, aloe vera, apa de lamai si flavonoide din coacaze si zmeura. Ti-am spus ca este un adevarat cocktail! Textura cremei este bogata, dar intra rapid in piele, avand un efect de protectie si regenerare asupra tenului. Daca ai tenul uscat, vei fi foarte multumita de produs.

Crema de zi Bio-Excellence, Melvita, 137,99 Ron (disponibila in farmaciile Sensiblu selectionate)

Text: Alice Bursuc