Colectia de machiaj Tie-Dye de la Dior (2015)

Iti prezentam colectia de machiaj Dior: formule fondante, texturi fine si culori proaspete. Recunoastem, noile farduri ne starnesc cheful de shopping!

Colectia de machiaj Dior arata fabulos si se comporta impecabil! Cea mai noua colectie de machiaj lansata de Dior poarta numele Tie- Dye si este o explozie de culoare, urmand cele mai noi tendinte beauty.

Nu neglija tusele propuse de tendinte: albastru, galben sau diverse nuante de rosu!

Colectia de machiaj Dior Tie-Dye, creata de Peter Philips pentru Dior, contine un blush superb, o paleta de farduri 5 Couleurs, lacuri de unghii, rujuri si creioane de ochi. Practic, tot ce iti trebuie pentru un machiaj estival! Lasand la o parte nuantele cheie pentru vara 2015 – de la oranj, la albastru sau galben – texturile noilor produse sunt atat de rafinate, incat machiajul in sine devine un rasfat.

Produsul-star din colectia de machiaj Dior este fardul de obraz DiorSkin Nude Tan, in nuanta Coral Sunset. Un blush superb cu ajutorul caruia poti sculpta pometii sau da tenului un aer solar.

Blush DiorSkin Nude Tan, Dior, 250 Ron;

Colectia de machiaj Dior: blush DiorSkin Nude Tan,
Iti prezentam colectia de machiaj Dior: formule fondante, texturi fine si culori proaspete. Recunoastem, noile farduri ne starnesc cheful de shopping!

Colectia de machiaj Dior are grija de buze si unghii

Rujul Dior Adict din colectia Tie-Dye este disponibil in nuantele: Red Bliss, Coral Trip, Hypnotic Plum, Cosmic Pink, Fuchsia Utopia, Nude Fever

Lacurile de unghii exista in trei nuante noi, plus un top coat: Sunkissed (roz pal), Sundown (roz) si Sunwashed (galben).

Ruj Dior Addict, Tie-Dye, Dior, 170 Ron;

Lacuri de unghii Vernis, Tie-Dye, Dior, 130 Ron;

Colectia de machiaj Dior 2015 vara: Tie-Dye (lacuri de unghii su rujuri)
Colectia de machiaj Dior 2015 vara: Tie-Dye (lacuri de unghii si rujuri)

 Paleta 5 Couleurs

O caseta cu cele mai chic culori de farduri ale sezonului, 5 Couleurs este disponibila in 3 variante cromatice: Variation Nude, Ambre Nuit si Contraste Horizon (preferata noastra).

Paleta de farduri 5 Couleurs Tie-Dye, Dior, 284 Ron;

colectia de machiaj Dior 2015 : paleta de farduri 5 Couleurs Tie-Dye
Paleta de farduri 5 Couleurs Tie-Dye, Dior (vara 2015)