Pentru acest final de an, colectia Dior de machiaj este spectaculoasa! State of Gold propune cateva nuante tari, texturi festive si formule rezistente pentru pleoape, buze, ten si unghii.

Noua colectie Dior ne-a marit lista de cadouri pentru Craciun! State of Gold este o editie limitata in formule festive, irezistibile! Ce ne place cel mai mult? Greu de spus, dar stim sigur ca in topul nostru este pudra compacta de fata Golden Light Compact Powder. Pudra de fata face parte din machiajul de baza, aceasta formula Dior oferind o finisare luminoasa tenului si imbunatatin aspectul pielii.

Pudra Golden Light este valabila in doua nuante: bej auriu & roz proaspat. O bijuterie in trusa de machiaj!

Beauty tip: este recomandat sa folosesti o pensula aplicatoare circulara care poate doza pudra cu rolul de a sculpta trasaturile cat mai natural.

Pudra Golden Light Compact Powder din colectia dior (Craciun 2015), 349 Ron;

Colectia Dior: pleoape, buze, unghii

In afara de aceasta pudra speciala, colectia Dior mai detine si o paleta de pleoape, in cinci nuante actuale (fardul  5 Couleurs), lacuri de unghii intuse festive si rujuri rezistente.

Rujuri si lacuri de unghii din colectia Dior State of Gold (Craciun 2015)
Rujuri si lacuri de unghii din colectia Dior State of Gold (Craciun 2015)

Rujuri si lacuri de unghii din colectia Dior State of Gold (Craciun 2015), 190 Ron (rujul)/ 130 Ron(lacul de unghii);

Fardul de pleoape 5 Couleurs din colectia Dior State of Gold
Fardul de pleoape 5 Couleurs din colectia Dior State of Gold

Fardul de pleoape 5 Couleurs Dior State of Gold (Craciun 2015), 289 Ron;

Nuantele acestei palete de ochi sunt perfecte pentru serile festive! Le poti combina sau le poti folosi in tonuri mono, pe uscat sau cu aplicatorul umezit.