Crema de noapte Vichy Idealia Skin Sleep

Iti prezentam cea mai recenta crema de noapte de la Vichy, o textura fina, intre crema-gel-balsam care ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, in timpul noptii. Iti spunem care sunt secretele formulei!

Crema de noapte Idealia Skin Sleep recreeaza efectele vizibile pe care somnul le are asupra pielii, oferind o calitate ideala acesteia, chiar daca te odihnesti insuficient. Combinatia exclusiva de ingrediente active stimuleaza toate mecanismele pielii pentru a se reface, in timp ce tu dormi. Rezultatul? Te trezesti cu un ten luminos, ferm si odihnit.

Aplica formula pe tenul curat si uscat, inainte de culcare si stimuleaza efectele printr-un masaj facial relaxant.

Idealia Skin Sleep este prima crema de noapte ce recreeaza efectele unui somn bun asupra pielii: trasaturi odihnite, ten proaspat, piele plina, etc. Produsul are rezultate dovedite, pe persoanele care dorm putin, cum sunt mamicile, insotitorii de zbor sau asistentele medicale. Crema de noapte are un parfum senzorial care imbunatateste calitatea somnului si o textura confortabila, placuta, cu finisare uscata.

Formula cheie pentru o crema de noapte:

Intre crema-gel-balsam, noua formula Vichy contine: cafeina, acid hialuronic, Acid Glicirizic, vitamina B3 și uleiuri reparatoare, un mix care hranește si ofera pielii nutritie si un aspect odihnit.

Acidul hialuronic si acidul Glicirizic stimuleaza regenerarea celulara.

Cafeina accelereaza microcirculatia.

Lipo-hidroxi-acizii formulei stimuleaza descuamarea.

Uleiurile reparatoare si vitamina B3 intaresc functia de bariera a pielii.

Crema de noapte Vichy Idealia SkinSleep
Crema de noapte Vichy Idealia Skin Sleep actioneaza in timp ce tu dormi

Crema de fata Idealia Skin Sleep, Vichy, 114 Ron (disponibila in farmacii);

Afla care sunt diferentele dintre o crema de zi si una de seara!