Crema Nivea - editia haine de poveste (octombrie 2015)

Nu ne abtinem si iti prezentam cea mai noua varianta a formulei legendare Nivea, care se imbraca in haine de poveste. Crema Nivea vine, in acest sezon, intr-o editie limitata simpatica foc!

Crema Nivea, de la mic, la mare: din grija pentru cel mic, celebra cutiuta albastra se imbraca in haine de poveste cu noua editie limitata Nivea Creme!

Cel mai iubit brand de ingrijire a pielii vine cu o editie speciala de cutii de colectie Nivea Creme, cu un portofoliu de desene jucause ce infatiseaza personajele noilor povesti create de Nivea. Simpatice, nu? Cutiutele ilustreaza personajele simpatice din povestile Nivea: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana, intotdeauna, pregatita pentru o noua aventura.

Nivea si povestile de seara

Cu totii iubeam povestile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atata drag in fiecare seara. Nivea stie ca timpul petrecut alaturi de copil este extrem de pretios, astfel ca, in timp ce ii citesti aventurile celor patru personaje, ofera-i momente magice de ingrijire, punandu-i un strop de crema pe nasuc sau masandu-l, pentru un somn linistit.

Crema Nivea: istoric legendar

Istoria cremei, ce se imbraca acum in haine de poveste, este fascinanta. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuta albastra a oferit ingrijire pielii a milioane de familii, din intreaga lume. In scurt timp, a reusit sa atinga inimile tuturor celor care au avut incredere in prima crema ce avea sa ramana un adevarat membru al familiei, generatie dupa generatie. Avand peste 98% ingrediente de origine naturala, mirosul unic Nivea Creme, cu parfum de lacramioara, trezeste in fiecare dintre noi amintirile pretioase ale copilariei.

Nivea Creme – editiile de poveste: 4,16 Ron /30 ml; 7.83 Ron/75 ml; 12,45 Ron/150 ml si 18,40 Ron/ 250 ml.

Cutiile de colectie si brosurile cu povesti vor fi disponibile in magazine, in locatiile special amenajate, pe parcursul lunii Octombrie, in limita stocului disponibil. De asemenea, toate povestile vor putea fi descarcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, in format PDF sau on-line.