Creme bio: lansare Naturys

Descoperim creme bio de o calitate ireprosabila prin noile produse Naturys: sunt italienesti, pline de extracte active blande cu pielea si vizeaza ingrijirea tenului si a corpului.

Naturys este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, cu are o experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala si care s-a diferentiat prin investitia permanenta in cercetare, urmarind ca toate ingredientele folosite sa fie bio-organice. In Romania, Naturys este lansat de Professional Brands M&D si iti spunem de ce ne plac produsele lor!

100% bio, 100% naturale

Naturys are in portofoliu tratamente si produse cosmetice profesionale care se adreseaza problemelor tenului si corpului, toate 100% bio, 100% naturale.

Produsele Naturys utilizeaza extracte de origine biologica, obtinute din plante cultivate 100% bio,  iar asta inseamna fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic. Principiile active se regasesc sub forma de pulbere creata prin evaporarea totala a lichidelor extractive. Astfel, produsele au o concentratie de principii active foarte ridicata, in medie de cinci ori mai mare decat a altor produse de pe piata. Creme bio de nota 10!

Creme bio: serii de produse

Naturys contine doua mari linii de produse: una pentru ingrijirea fetei si una pentru ingrijirea corporala.

1. Linia destinata ingrijirii tenului contine trei game: Vanity Routine, Limye si Advance Solution Lifting Viso.

Creme bio de la Naturys - Sensitive Skin
Creme bio de la Naturys – Sensitive Skin

2. Cea de-a doua linie este destinata corpului si contine doua colectii: Slimming Evolution si Advance Solution Lifting Seno. Ele vizeaza corectarea celulitei, tonifierea, drenarea si cresterea fermitatii pielii, precum si liftingul sanilor.

Produsele Naturys nu contin conservanti de sinteza. In locul acestora sunt utilizate extractele din scoarta de salcie, vitamina E si Phytostab-ul. Phytostab-ul este punctul forte al studiilor facute de catre Laboratoarele Naturys, fiind un complex de uleiuri esentiale care inhiba dezvoltarea de microorganisme. Produsele nu contin nici coloranti, culoarea mai intensa fiind data de concentratia ridicata de principii active.

Produsele pentru ingrijirea pielii Naturys, 100% bio, se gasesc in saloanele de cosmetica.