Ivatherm ne propune doua formule de creme hidratante: una pentru fata, una pentru corp. Daca ai pielea insetata, incearca-le cu incredere pentru ca sunt pline de ingrediente bune pielii, fara parfum sau parabeni.

Creme hidratante Ivatherm pentru vara 2015
Ivatherm ne propune doua formule de creme hidratante: una pentru fata, una pentru corp. Daca ai pielea insetata, incearca-le cu incredere!

Laboratoarele Ivatherm ne propun formule usor absorbabile, pentru fata si corp. Doua astfel de creme hidratante pline de ingrediente benefice, cum ar fi apa termala Herculane, untul de karite, uleiul de jojoba sau acid hialuronic.

Doua creme hidratante pentru pielea uscata

Creme hidratante pentru fata: minunata Aquafil Rich

Pornind de la descoperirea revolutionara a aquaporinelor, recompensata cu Premiul Nobel in 2003, conceptul hidratarii din profunzime a pielii se afla la baza formularii gamei Ivatherm Aquafil. Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, Aquafil contine un ingredient inovator, Aquaphyline, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, cu un aspect neted si luminos.

Aquafil Rich este o crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Cu o textura bogata, ea contine, pe langa Aquaphyline, si ingredienti activi hidratanti si antioxidanti, cum sunt untul de Karite, uleiul de Jojoba, precum si ingredienti cu actiune anti-inflamatorie, ca alfabisabololul si apa termala Herculane.

Creme hidratante pentru corp: Multi-Performance

Este o crema emolienta care hidrateaza, hraneste si calmeaza pielea sensibila si deshidratata. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic si acizi grasi, determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine.

Crema hidratanta pentru corp Multi-Performance are textura non-grasa si restabileste imediat confortul, luptand impotriva imbatranirii pielii. Mai contine unt de Karite, extras din nucile arborelui de Shea, bogat in fitosteroli si vitamine esentiale (A, E, C), are puternice proprietati antiinflamatorii, restructurante si hidratante. In compoziția cremei se gaseste si uleiul de migdale dulci care actioneaza sinergic cu untul de Karite.

Creme hidratante de fata Aquafil Rich, de la Ivatherm, 76 Ron/ 50 ml;

Creme hidratante pentru corp Multi-Performance, de la Ivatherm, 57 Ron/ 200 ml;