Colectia de machiaj Max Factor: modelul Candice Swanepoel, machiata de Pat McGrath

Iata trei produse dibace din colectia de machiaj Max factor, pentru toamna 2015: o paleta pentru pleoape si sprancene, o mascara de volum si un tus de precizie, pentru contur.

In octombrie, seriile de lansari make-up sunt coplesitoare! Descoperim si raportam detalii despre cea mai noua colectia de machiaj, , lansata de Max Factor. Focusul este pe zona ochilor, continand trei produse noi de machiaj: o paleta pentru pleoape si sprancene, un tus de ochi de mare precizie si o mascara de volum.

Colectia de machiaj Max Factor (lansare, octombrie 2015)
Colectia de machiaj Max Factor (lansare, octombrie 2015)

Colectia de machiaj pentru ochi

Gene. Max Factor ne propune o mascara irezistibila: Velvet Volume False Lash Effect Mascara. Promisiunea mascarei este: gene voluptoase, pline de volum si definite, fara cusur. Reuseste sa-si indeplineasca promisiunea printr-o perie aplicatoare sofisticata si o crema matasoasa, ca o spuma, ce contine ceara de albine naturala. Interesant, nu? Noi am incercat-o si e grozava!

Mai sus, in vizualul campaniei, Pat McGrathGlobal Creative Design Director pentru Max Factor – ne demonstrateaza, prin machiajul aplicat supermodelului Candice Swanepoel, cum genele pot deveni cea mai captivanta trasatura.

Mascara Velvet Volume False Lash Effect, Max Factor, 63 Ron;

Pleoape & sprancene. Paleta de farduri contureaza pleoapele si defineste sprancenele. 2-in-1 Eye Shadow&Brow Powder Kit contine patru nuante frumoase si actuale, in acest sezon.

Paleta de pleoape si sprancene, Max Factor, 43 Ron;

Pentru contururi curajoase, incearca si tusul de mare precizie, rezistent, in negru intens: Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner, Max Factor, 58 Ron;