Cel mai recent parfum Valentino Donna merita mirosit, purtat, atins si pretuit! Are un caracter olfactiv puternic, intens feminin, gratios, cu un iz couture irezistibil.

Valentino Donna, Apa de parfum (septembrie 2015)

Pentru a reprezenta campania de lansare a parfumului Valentino Donna, Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli au ales-o pe tanara actrita Astrid Berges-Frisbey, a carei fizionomie clasica si maturitatea surprinzatoare sunt un amestec de gratie si mandrie.

Donna este un parfum creat de Sonia Constant si Antoine Maisondieu pentru Valentino: o aroma subtila, lejera, unica, cu un acord italienesc fermecator si profund. Valentino Donna este misterios, rafinat si atemporal, ca un obiect couture.

Ingredientele senzualitatii: Valentino Donna

Luminos si senzual, parfumul graviteaza in jurul unui contrast de ingrediente nobile si subtile: esenta de trandafir, combinate generos cu note de bergamota si iris Pallida, ce lumineaza parfumul cu rafinament si o textura intangibila. Notele calde, intense, de piele combinate cu patchouli si vanilie exprima un erotism rafinat.

Cautarea clasicismului contemporan, a ratiunii trecutului si a prezentului, ce caracterizeaza conceptul elegantei atemporale sunt intruchipate in sticla de parfum – un recipient si un simbol Valentino. Suprafata de sticla este taiata in intregime in prisme ce se aseamana cu tintele, dar care pot simboliza detaliile masonice ale unui palat italian. Valentino Donna e de incercat!

Apa de parfum Valentino Donna, 430 Ron/ 50ml (este deja disponibila in parfumerii);