Cu putina atentie, definirea sprancenelor poate fi o joaca de copii! Dar, ce-i drept, pentru a reusi sa le stilizezi cum trebuie, ai nevoie de cateva produse cheie. Iata un set complet, creat de Anastasia Soare!

Industria frumusetii s-a ocupat intens de segmentul sprancenelor, in ultimul an, si asta pentru ca cererea pietii este cu totul alta! Datorita make-up artistilor, toate am inteles cat de importanta este definirea sprancenelor, pentru fizionomie. Am invatat ca poti purta un machiaj sofisticat, ireprosabil, dar stirb, daca nu ai sprancenele ingrijite. Asa ca, incet, incet, ne preocupam mai mult ca oricand de definirea sprancenelor.

Aceasta trusa creata de Anastasia Soare contine cinci dintre cele mai populare si utile produse pentru sprancene! Brow Kit este o trusa ideala pentru definirea si intretinerea sprancenelor acasa, folosind tehnica Anastasia Beverly Hills.

5 esentiale pentru definirea sprancenelor:

Trusa Brow Kit contine: penseta Precision Tweezers, pudra in doua nuante Brow Powder Duo, sabloane Brow Stencils, pensula Mini Duo Brush #7 si gel fixator de sprancene Clear Brow Gel.

Definirea sprancenelor: Anastasia Beverly Hills prezinta 5-Elements Brow Kit
Definirea sprancenelor: Anastasia Beverly Hills prezinta 5-Elements Brow Kit

Brow Kit 5 Elements, Anastasia Beverly Hills, 229 Ron;

Trusa Brow Kit este disponibila in cele trei saloane Anastasia Beverly Hills: in incinta Hotelului Radisson, in Baneasa Shopping City si in Dorobanti.