Din fantanile Caron

Caron este unul dintre cei mai mari creatori de parfumerie ai secolului 20. Lansarea sfarsitului de an este o reinviere a celor mai pure extracte, servite clientilor direct din legendarele fantani de parfumuri din cristal Baccarat.

Caron si-a propus sa retransmita valorile brandului si iata ca o selectie de parfumuri disponibile anterior doar in boutique-urile Caron, sunt acum oferite in parfumeriile ce cultiva arta parfumurilor din intreaga lume. Noul Délire de Rose este ca o simfonie de arome, o variatie pe tema trandafirilor – floare recunoscuta a fi o vesnica sursa de inspiratie si fascinatie pentru Caron, inca de la inceputurile afacerii.

Richard Fraysse, “nasul” Caron si creatorul noului parfum, descrie aroma ca pe o explozie de note proaspete si dulci ce evoca iz de trandafiri salbatici. Cand il mirosi, descoperi o combinatie aglomerata de trandafiri, fruze si flori. Dupa ce se „aseaza“ pe piele, aroma dezvaluie si celelalte componente: lacramioare, litchii, iasomie sau floare de lotus.

Parfumul poate fi incadrat in categoria floral-fructat si poate fi purtat sau oferit unei doamne elegante si cu temperament romantic. Sticla, in concordanta cu notele si povestea parfumului, este ca un obiect de decor, un element distins si feminin.

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Beautik Haute Parfumerie incepand cu aceasta luna.

Apa de parfum Délire de Rose, Caron, 330 lei

Text: Alice Bursuc