Geluri de dus dove

Aceste geluri de dus Dove reprezinta cea mai noua reinterpretare a formulelor Dove, create cu o tehnologie inovatoare care lasa pielea mai fina si care ofera o spuma bogata, placuta, cu o textura delicata. Iata ce e nou!

Dove relanseaza gama de geluri de dus Dove si stabileste un nou standard de ingrijire a pielii, transformand experienta dusului intr-un adevarat ritual de frumusete.

Geluri de dus Dove – Formula noua: cercetatorii Dove au reusit, in premiera, sa imbine in acelasi produs ingrijirea superioara a pielii si proprietatile senzoriale deosebite. Ingrijirea superioara din noile geluri de dus este data de tehnologia *Nutrium Moisture. Aceasta combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii, avand ca rezultat o hidratare in profunzime (adica in Stratum Corneum), lucru care contribuie la refacerea si la fortifierea barierei de protectie a pielii.

Nu uita sa eviti apa foarte fierbinte, la dus, pentru a nu deshidrata pielea

Geluri de dus Dove – Textura: spuma bogata si cremoasa invaluie pielea intr-o senzatie de catifelare si rasfat. Rezultatul este o piele frumoasa, vizibil mai fina si catifelata, chiar dupa primul dus.

Geluri de dus Dove: variante noi

Dove isi extinde portofoliul cu 3 variante noi de produs:

Dove Gentle Exfoliating are particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii;

Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine si flori de Tiare, revigoreaza pielea – modul perfect prin care iti poti incepe ziua.

Caring Protection detine un nivel ridicat de uleiuri naturale si este special creat pentru pielea uscata, pentru a o proteja cu delicatete si pentru a-i asigura hidratare in profunzime (Stratum Corneum).

Geluri de dus Dove
Geluri de dus Dove cu actiune hidratanta pe care le recomandam pentru o piele fina

Portofoliul complet de geluri Dove este generos, cu diverse arome. Dintre acestea, iti sugeram sa incerci unul dintre preferatele noastre: Dove Revive (rodie si lamaita), Dove Shea Butter with Warm Vanilla (unt de shea si vanilie) sau Dove Coconut Milk with Jasmine Petals  (lapte de cocos si iasomie).

Geluri de dus Dove
Geluri de dus Dove care iti lasa pielea mai fina si mai catifelata de la primul dus