Ecran solar Noreva Noresun Gradual UV

Noresun Gradual UV este prima gama de produse hi-tech de protectie solara, capabile sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV, oferind un ecran solar imbatabil.

Succesul laboratoarelor de cercetare si dezvoltare Noreva, din Paris, se datoreaza atat expertizei de necontestat a echipelor de specialisti, a caror misiune este aceea de a concepe formule bazate pe cele mai recente descoperiri in medicina, cat si numeroaselor patente obtinute de-a lungul anilor pentru produsele cu rezultate uimitoare in tratarea afectiunilor dermatologice sau estetice: dermatita seboreica, atopie, acnee, pete pigmentare, riduri profunde sau fragilizare extrema a epidermei. Noresun Gradual UV se numara printre inovatiile de ultima ora ale laboratoarelor Noreva, un ecran solar ce ridica stacheta la un nivel superior de performanta.

Noresun Gradual UV este prima gama de produse hi-tech de protectie solara, capabile sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV. Mai mult decat atat, produsele Noresun Gradual UV permit bronzarea impecabila si isi propun un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale. Radiatiile solare nu prezinta acelasi nivel al intensitatii de-a lungul zilei, iar de cele mai multe ori, solutiile protectoare cedeaza in fata provocarilor unui soare arzator. Acesta este si motivul datorita caruia, foarte multe persoane se confrunta cu inrosiri ale pielii, arsuri localizate sau inflamatii, in ciuda aplicarii unor lotiuni cu factor de protectie ridicat, insa din pacate neadaptat conditiilor si duratei de expunere la soare.

Noresun Gradual UV contine mai putine filtre chimice pentru o protectie sporita si 100% garantata. Spre deosebire de produsele clasice de protectie UV, cremele si lotiunile Noresun Gradual UV reduc la jumatate procentajul filtrelor solare, pentru o mai buna stabilitate, chiar si in timpul desfasurarii activitatilor fizice in aer liber: inot, tenis, scuba-diving, parasailing etc.

Indiferent de factorul UV pentru care se opteaza, SPF 50+ sau SPF 30, nivelul de protectie se mentine in aceiasi parametri gratie capacitatii adaptative unice si a foto-stabilitatii dovedite (in cazul bailor in mare sau in piscina, cremele nu mai trebuiesc reaplicate de fiecare data cand se revine la sezlong, efectul fiind garantat intre doua sesiuni de inot de cate 20 de minute).

Gama Noresun Gradual UV este alcatuita din lotiuni cu texturi non-grase si usor de aplicat, 100% rezistente la apa si adaptate tuturor tipurilor de piele:

Ecran solar Noreva Noresun Gradual UV (produse)
Ecran solar Noreva Noresun Gradual UV

Crema Noresun Gradual UV SPF 50+ (adulti si copii), Noreva, 46 Ron;

Lotiunea Noresun Gradual UV SPF 30 (adulti si copii), Noreva, 42 Ron;

Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+, Noreva, 48 Ron;

Produsele din gama Noreva sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro.