elixir de frumusete produs cosmetic

Caudalie lanseaza un potentator de tinerete, un elixir de frumusete, parte ulei, parte serum, care combina cele mai bune molecule anti-aging, intr-o sticluta magica, cu 99% ingrediente naturale. Iti spunem secretele din spatele formulei Premier Cru!

Textura sa parte ulei, parte serum este o revelație si o surpriza placuta pentru ten. De o finete incredibila (nu conține silicon), acest elixir de frumusete aluneca pe suprafața pielii si este instantaneu absorbit, lasând tenul fin, proaspat si bine hranit.

Premier Cru Elixir combina cele mai bune molecule anti-aging intr-o formula exclusiva, cu 99,5% ingrediente naturale. Premier Cru Elixir actioneaza pentru a transforma si restructura tenul. Petele sunt corectate, pielea isi recapata densitatea, tonusul si ridurile sunt netezite

Aplica acest elixir de frumusete in fiecare zi, AM & PM, ca prim pas de ingrijire.

Elixir de frumusete pentru fata ta

Elixir de frumusete cu o formula ce combina cele 3 ingrediente exclusive, brevetate de Caudalie:

Resveratrol stabilizat din tulpina de vita de vie – un ingredient anti-rid şi pentru fermitate, care reda densitatea pielii.

Viniferina, extrasa din seva de vita de vie, cu proprietati exceptionale impotriva petelor (este de 62 ori mai eficienta decat Vitamina C) si care ofera tenului un aspect uniform si luminos.

Polifenoli din seminte de struguri, anti-oxidanti puternici care protejeaza de atacul radicalilor liberi.

„Am creat Premier Cru Elixir pentru a oferi femeilor un nou ritual de infrumusetare: un intensificator de tinerete care este parte ulei, parte serum,amandoua pretioase si de origine vegetala, pentru a transforma si imbunatati aspectul tenului.“ Mathilde Thomas, fondatoarea Caudalie

elixir de frumusete pentru fata
Un elixir de frumusete pentru fata ta: Elixir Premier Cru de la Caudalie (in Centrofarm)

Elixir de frumutete pentru fata imbogatit cu uleiurile Caudalie

Premier Cru Elixir contine si 5 uleiuri anti-aging alese pentru calitatile lor nutritive si restructurante: ulei din lemn de santal, ulei de jojoba, ulei de cactus, ulei de coriandru si ulei din seminte de struguri.

Parfumul acestui elixir de frumusete a pielii este un acord de petale de trandafiri, infuzate intr-un butoi din lemn de stejar – o aroma comuna intregii game Premier Cru si creat cu Olivia Giaccobetti.

Premier Cru, Caudalie, 273 Ron (exclusiv in farmaciile Centrofarm);