Extensii de gene 3D, fir cu fir

Chic Lashes lanseaza Urban Muse - serviciul de extensii de gene fir cu fir 3D. iti spunem despre ce este vorba!

Atelierul de extensii de gene fir cu fir, Chic Lashes, lanseaza in preajma Sarbatorilor un nou serviciu menit sa indeplineasca toate visele de frumusete ascunse in sufletul feminin: Urban Muse 3D Lash Extensions. Este vorba de un nou standard in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir!

Extensiile de gene fir cu fir 3D nu reprezinta o noutate absoluta pe piata serviciilor de beauty, insa tehnica de aplicare a acestora si maiestria specialistor fac diferenta! La Chic Lashes, sesiunile de aplicare a extensiilor de gene 3D sunt riguros alcatuite, tinand cont atat de grosimea, lungimea si desimea genelor naturale, cat si de forma ochilor.

De asemenea, micile imperfectiuni de ordin estetic – pleoape cazute, forma descendenta a ochilor sau distanta prea mica/prea mare dintre pupile – pot fi corectate cu un styling corespunzator, menit sa asigure o simetrie perfecta a trasaturilor. Astfel, extensiile de gene 3D sunt adaptate din punct de vedere al grosimii si al numarului de fire aplicate, pentru a nu afecta genele naturale si pentru a nu ingreuna pleoapa.

In functie de particularitatile fiecareia, se pot aplica intre 160 si 240 de fire pe un ochi, retusul urmand a fi efectuat la un interval de trei saptamani.

Nici o mascara sau nici o pereche de gene false nu confera privirii atatea avantaje cumulate: un efect spectaculos – gene alungite, dese, curbate, definite si cu volum, estetica impecabila, adio aspect de gene incarcate.

Informatii utile: extensii de gene

Timpul alocat unei sesiuni de extensii de gene fir cu fir 3D este de aproximativ doua ore.

Urban Muse 3D Lash Extensions este disponibil in meniul Chic Lashes la pretul standard de 360 Ron, insa in lunile noiembrie si decembrie 2015, serviciul devine si mai tentant, gratie ofertei speciale de Sarbatori: 295 Ron.

Daca te tenteaza, te poti programa la www.chiclashes.ro.