Farduri de pleoape Clarins Pretty Day & Night Collection - toamna 2015

Iti prezentam cele mai noi farduri de pleoape, in culorile sezonului, de la Clarins: Pretty Day & Night – doua palete pentru machiajul de zi si de seara.

In aceasta toamna, Clarins indeplineste toate dorintele in materie de machiaj, lansand doua palete cu farduri de pleoape atat de zi, cat si de seara: Pretty Day 5-Colour Eyeshadow Palette 01 si Pretty Night 5-Colour Eyeshadow Palette 02.

Noile farduri de pleoape contin extracte minerale din plante, ulei de jojoba si ulei de trandafir. Au culori intense si rezistente, in texturi delicate si in nuante mate si satinate.

Farduri de pleoape: zi & seara

Paleta Pretty Day

Tot ce este necesar pentru a crea un machiaj cu aspect natural, intr-o cutiuta aurie, usor de purtat in orice poseta. Clarins a ales cinci nuante naturale pentru un aspect nude: bej, roz proaspat, gri sidefat sau mat, precum si o nuanta calda de maro. Culorile pot fi amestecate si aplicate cu ajutorul pensulei cu capat dublu, pentru a crea un aspect sofisticat.

Farduri de pleoape Pretty Day & Night 5-Colour Eyeshadow Palette, Clarins
Farduri de pleoape Pretty Day & Night 5-Colour Eyeshadow Palette, Clarins

Paleta Pretty Night

Pentru seara, paleta de culori trece de la auriu, la cafeniu. Contine cinci culori inchise ce evidentiaza perfect ochii, indiferent de nuanta acestora: bej natural, maro auriu, bronz, violet si maro fumuriu intens.

Experimenteaza cu noile culori in tendinte!

Pretty Day & Night 5-Colour Eyeshadow Palette, Clarins, 176 Ron;