fardul de pleoape roz

Rimmel London lanseaza noi farduri de pleoape: Magnif’Eyes Mono! Incearca-le, de la nude, la negru, pentru machiaje estivale cat mai diferite si mai frumoase!

Amplifica impactul privirii tale cu formula noua si imbunatatita a fardului Magnif’Eyes Mono, de la Rimmel London. Fardul de pleoape Magnif’Eyes Mono de la Rimmel London are o textura pudrata, uimitor de catifelata, cu o formula imbunatatita ce confera maxima intensitate culorii.

Noua gama cuprinde sase nuante noi de farduri de pleoape, in tonuri care variaza de la nude, pana la brun si negru intens.

De la texturi mate sau perlate, pana la tente sclipitoare, noua paleta de fard permite numeroase combinatii ce iti pun in evidenta ochii si iti definesc personalitatea.

Fardul de pleoape Magnif’Eyes Mono Eyeshadow

Aceasta dureaza mai mult pe pleoape si are o rezistenta marita la transfer, cat si la contactul cu apa. Textura delicata este mai usor ca niciodata de combinat si ofera o finisare mai neteda si omogena. Fardul nu se aduna in pliurile pleoapei, datorita amestecului unic de strat siliconic cu pelicula pudrata.

Fardul de pleoape in 6 nuante in tendinte: High Pearl Gold Record, Low Pearl VIP Pass, High Glitter Superstar Sparkle, Medium Pearl Poser, High Pearl Q-Jump si Matte Black Fender.

Fardul de pleoape Magnif’Eyes Mono, Rimmel London, 21,90 Ron;

Daca vrei sa incerci cateva lacuri de unghii estivale, tot de la Rimmel London, iti propunem cea mai fresh colectie, creata de Rita Ora pentru brandul londonez. Vezi aici!