Farduri MAC Wash&Dry

In toiul verii, din dorinta de a purta un machiaj cat mai lejer si confortabil, pleoapele sunt neglijate. Dar, daca vrem sa ne conturam ochii, am alege oricand noile farduri MAC Veluxe Pearlfusion, din colectia de vara 2015. Iti spunem si de ce!

De la alb-rose, la galben, corai sau nude si pana la kaki, noile farduri MAC Veluxe Pearlfusion fac senzatie si, iti spunem sincer, ne tenteaza toate!

Inspirata de culori pastelate si luminoase, colectia bronzanta MAC Wash&Dry este alegerea perfecta pentru un machiaj de vara fresh si foarte actual. Toate produsele acestei colectii vin intr-un ambalaj special, chic, estival si usor de purtat.

Farduri MAC Wash&Dry Veluxe Pearlfusion
Farduri MAC Wash&Dry Veluxe Pearlfusion

Noile farduri MAC vin in cate trei culori, fiecare caseta avand combinatii cromatice superbe. Poti alege intre Warm Wash, Green Clean si Permanent Press (mai sus, in ordinea acelor de ceasornic).

Farduri MAC: texturi de vara

Pe langa optiunile cromatice, aceste farduri MAC ne-au convins si datorita formulei: cremoase, cu finisare pudrata, rezita bine pe pleoape si ofera un machiaj rezistent.

Farduri MAC Wash&Dry Veluxe Pearlfusion, 141 Ron;

Din aceeasi colectie de machiaj, descopera si pudra bronzanta MAC Wash&Dry sau cateva glossuri de vara!