Cea mai noua gama holistica pentru ingrijirea corpului, de la Apivita, ofera fermitate si un tonus bun pielii, avand si proprietati hidratante puternice, cu o aroma revitalizanta de trandafir si piper.

Fermitate cu noua gama de la Apivita, Rose Pepper

Suntem cu ochii pe Apivita pentru ca ne plac formulele lor care pot avea si 100% ingrediente naturale. Este cazul si celei mai recente game pentru ingrijirea corpului, Rose Pepper, aceasta fiind plina de ingrediente bune, toate naturale, fara silicon, ulei mineral, parabeni, ftalati sau alte elemente pe care preferam sa le evitam, pe cat posibil.
Gama de corp Rose Pepper ofera fermitate pielii si are la baza o formulă holistica, cu proprietati hidratante si tonice, pielea devenind mai tonifiata, cu un aspect imbunatatit si cu o textura fina. Formulele stimulează remodelarea corporala, dau un plus de fermitate si diminuează aspectul celulitic, fiind recomandat sa fie folosite impreuna. Cum bine stii, trebuie sa faci si putin sport, pentru ca rezultatele sa fie cat mai vizibile, cat mai repede!

Exista patru produse de corp care ofera hidratare, fermitate si luminozitate: gel de dus, crema exfolianta, crema tonifianta si ulei de masaj.

Gama este disponibila in farmaciile Sensiblu, cu preturi incepand de la 55,99 Ron.